Tuesday, 22 April 2014

Lomakuvia kotoa...

Olen lomaillut yli viikon ja huomenna pitäisi jotenkin löytää tiensä takaisin töihin. Huh! Onneksi aurinkoiset aamut tekevät heräämisestä paljon helpompaa ja oikeastaan onkin jo ihan mukava mennä töihin. Lomalle minulla oli suuret suunnitelmat siivota koko talo lattiasta kattoon. Imuroin tänään ja se olikin sitten suurin piirtein siinä. Ha hah!!! Ei oikein mennyt suunnitelmien mukaisesti tämä projekti. Noh, ei hätää. Kyllä sitä siivota ehtii muulloinkin. Lomalla tärkeintä on kuitenkin rentoutuminen, auringosta nauttiminen ja mukava tekeminen.

Mukavaa tekemistä on ollut mm. uusille sisustustikkaille paikan etsiminen. Sain äidiltä ja iskältä aikaisen synttärilahjan - super kauniit valkoiset sisustustikkaat. Aivan ihanat ja olinkin himoinnut sellaisia jo pitempään. Niinkuin äiti varmaan tiesikin... Kaiken, kun ne äidit tuntuvat tietävän. No, niille löytyi paikka televisiotason vierestä. Siinä oli juuri sellainen kohta mihin kaipasin jotain korkeampaa ja nehän istuivat siihen kuin nenä päähän. Ihana pitkäjalkakissa vielä sinne istumaan ja valmista tuli.

Näihin ihanan aurinkoisiin tunnelmiin jätän teidät nyt. Huomenna on tärkeä päivä ja minun pitäisi jo olla nukkumassa. Tärkeän siitä tekee haastattelu, joka voi johtaa johonkin tai sitten ei... Toivotaan parasta. Positiivisella asenteella... "Magic is something you make".

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...