Wednesday, 2 April 2014

Pääsiäistä odotellessa...

Täällä sitä ollaan, edelleen hotellihuoneen "vankina". Ei siis ole paljon pääsiäistä päästy vielä fiilistelemään, otsikosta huolimatta. Tai siis tietenkin sitä odotellaan, mutta mitenkään konkreettisesti ei voi valmistautua tai koristella tai askartella mitään. Onneksi on kuitenkin olemassa Pinterest, jossa Easter kansio alkaakin jo täyttymään ihanista ideoista mitä olisi kiva toteuttaa sitten kotona.

Minulla on tämän matkan jälkeen viikko lomaa ja aion viettää sen visusti neljän seinän sisällä. :) Aion tehdä kaikkia niitä juttuja mille ei muuten ole aikaa... Pyyhkiä keittiön kaappien päälliset, putsata uunin ja mitä kaikkea muuta tälläiselle listalle nyt vielä voikaan lisätä. Ikkunoiden pesu taitaa olla myös sellainen asia, joka sinne päätyy. Onneksi se tarkoittaa myös uusia verhoja. Ja sitten ostan sen uuden pöydän mistä ehdinkin jo avautua viime viikolla. Sekin on tavallaan osa valmistautumista. En malttaisi odottaa sitä... uutta pöytää siis. En niinkään sitä edeltävää siivousurakkaa. Ha hah!

Takaisin kuitenkin pääsiäiseen ja näihin ihaniin tunnelmiin, joka näissä kuvissa on kaikissa yhteistä. Valoa, luonnollisuutta ja pehmeyttä. Sellaista sisustusta haluaisin kotiini juuri nyt. Ehkä tänä vuonna vähän vähemmän keltaista ja enemmän luonnon sävyjä ja vihreää. Ja ehdottomasti helmililjoja ja tulppaaneita. Ehkä myös narsisseja. Kukat ovat aina hauskin osuus, mitä tahansa juhlaa. :) Oletteko te jo aloittaneet valmistautumisen pääsiäiseen tai kevääseen yleensäkin?


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...