Wednesday, 11 June 2014

Kaunista kaupunkia ja kotia...

Terveisiä Riikasta! Vai onko se Riiasta? No, oli miten oli, täällä ollaan. Kyseessä on parin päivän työmatka, mutta samalla ehdin nähdä ystävääni, joka asuu täällä, joten matkan tarkoitus on siis sekä business, että pleasure. :) Tulin tänään illalla ja ehdin kävellä vähän kaupungilla ja ette usko miten kaunis kaupunki tämä on!!! Olen aivan myyty! Hotellini on aivan upea (Radisson Blu Elizabete) ja sijaitsee vehreän puiston vieressä. Katsotaan vaan löydänkö huomenna työpaikalle... Kartta mukaan ja turistiksi vaan, niin eiköhän se sieltä löydy.

Kävin jo napsimassa kuviakin, mutta en tietenkään ottanut kameran piuhaa mukaan, joten en saa niitä koneelle. Buuuu!! Kuvia on siis tulossa myöhemmin... Niiden puutteessa kuvitan tämän jutun ihanalla keittiöllä, joka löytyi Stadshemin valikoimista. Ha hah! Niin paljon kaunista, että kirjoitin ne ihan kuvaan suoraan. Ihanissa ruskeissa pikkupulloissa näyttää olevan pioneita. Niitä on myös tuolla puistossa tuossa hotellin vieressä. Aivan huumaava tuoksu! Rupesi myös tekemään valtavasti mieli tomaattia omalle ikkunalaudalle. Ikeasta saisi sellaisen ainakin ja varmaan erittäin edullisesti... Hmm... Täytyykin katsella niitä vähän sillä silmällä ensi kerralla.

Ai niin, huomasitteko uuden yläpalkin? Aika samanlainenhan se on kuin ennen, mutta vaihtelin siihen vähän kuvia. Eihän sitä nyt enää voi niin paljoa muuttaakaan. Se on jo osa blogia ja toivottavasti sellainen osa, jonka ihmiset heti tunnistavat tänne tullessaan. :) Tämän neidin täytyy nyt ruveta miettimään nukkumaanmenoa eli hyvää yötä ja hyvää viikonjatkoa!!


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...