Wednesday, 25 June 2014

Kesälomamatkailua... Naantali ja Turku

Tänään on kesäloman kolmas päivä ja tähän mennessä se on ollut enemmän tai vähemmän pelkkää sadetta. Plääh! Tulin mökille jo torstaina, joten tuntuu, että olen ollut lomalla pidempäänkin. Ihana tunne! Tänään on kuitenkin ollut melkein aurinkoista ja kaiken lisäksi päivä on ollut täynnä ihania sisustuskauppoja, hömpöttelyä ja sitä kauan kaivattua auringonpaistetta. Aamulla heräsimme aikaisin ja hyppäsimme autoon. Suunnaksi otettiin Naantali, Raisio ja Turku ja siellä suunnalla sijaitsevat sisustuskaupat.

Naantalissa sijaitsee aivan ihana sisustuskauppa, melkein voisi sanoa sisustustaivas, Living Deauville. Siitähän on ennenkin ollut juttua blogissani, täältä voit lukea vanhoja juttuja. Tämän kaupan parasta antia on ehdottomasti visuaalisuus. Kaikki, siis aivan kaikki, on todella kauniisti esillä ja inspiroi ostajaa ja antaa ideoita. Vaalea värimaailma on saanut särmää uudesta mustasävyisestä Food Marketista, jonka päätähtenä ovat Nicolas Vahen upeat tuotteet. Nam! Kassalla tuoksuvat ihanat tuoksukynttilät ja palvelu on aivan erinomaista. Taisi olla tiskin takana toinen siskoksista, jotka omistavat kaupan, koska oli niin asiantunteva ja kiitteli kovin kehuista.
Ja nyt huomio äidit, kummit, mummit ja muut... Yläkerran hillitty värimaailma ja ihana tunnelma jatkuu alakerrassa, mutta mustasta ei ole tietoakaan vaan kaikki on pehmeää beigeä, suloista pinkkiä ja vaaleansinistä unelmaa. Aivan uskomaton lasten maailma, josta ei voi lähteä tyhjin käsin. Tavaraa on vauvoille, lapsille, lahjaksi ja omaan kotiin. Vaatteita ja asusteita, leluja (myös tuo upea auto!), koristeita, tekstiilejä ja kaikkea muutakin ihanaa. Pelkästään jo alakerran takia kauppaan kannattaa tulla. Ja jos ei pääse henkilökohtaisesti paikalle, niin ei huolta, verkkokauppakin löytyy. Pe 11.7. kaupalla on Summer Night Shopping tapahtuma jolloin ovet pidetään auki klo 24 asti eli varmasti ehtii kauempaakin.Naantalista matka jatkui Raisioon. Pieni pysähdys Ikeassa ja sen jälkeen piipahdimme parissa paikallisessa, kaupassa siis - sisustuskauppa Serafiinissa sekä naapurissa olevassa vaatekauppa By Pia's:ssa. Ihan mukavia kauppoja molemmat, mutta ei ehkä mitään erikoista. Serafiini oli kuulemma puolet pienempi kuin ennen ja myynnissä oli enimmäkseen keittiötavaraa. By Pia's tuotemerkin alla myydään kotimaisesti tuotettuja pellavaisia mekkoja, housuja, toppeja ja kodin tekstiilejä. Katsokaa nettisivuja ja päätelkää itse löytyykö sieltä jotain teille.

Turussa tärkein kohteeni on aina Avelia. Sieltäkin on ennenkin jo kirjoiteltu, vaikka täältä löytyy edellisiä postauksia. Voisin ottaa kaiken täällä myytävän tavaran kotiini, niin lähellä ollaan omaa tyyliäni. Mustaa, valkoista ja harmaata, jota maustaa ripaus rouheaa puuta. Tuotemerkeistä löytyy Tolixia, Bloomingvilleä ja Beach Housea sekä paljon muuta. Erityisesti valaisimet ovat aivan upeita! Kuvani eivät todellakaan tee paikalle oikeutta, mutta tässä silti pari napsua teillekin. Kannattaa kuitenkin mennä itse paikalle. Syksyllä Avelia muuttaa uusiin (ja todella kiinnostavan kuuloisiin) tiloihin Ruissalon telakka-alueelle ja silloin sisustusostoksien jälkeen voi myös nauttia kupin kahvia uudessa Avelia Cafessa. En malta odottaa!


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...