Wednesday, 4 June 2014

Kirppikselle menossa...

Olen niin innoissani huomisesta kirppistapahtumasta Leppävaarassa. Olettehan jo kuulleet siitä? Joukko bloggareita tyhjentää huomenna kaappinsa ja kellarinsa Cafe Latte Spiritin pihamaalle ja kaikki teidät on kutsuttu shoppailemaan!! Osoite ja muut tärkeät tiedot löytyvät alla olevasta mainoksesta. Tulkaa ihmeessä ja tuokaa kaveritkin mukana!


Ajattelin laittaa pari kuvaa siitä mitä on tulossa myyntiin... Minä kirjaimellisesti tyhjensin kaapit ja myös sen kellarin. Ha hah! Mukaan mahtui aika paljon maalaisromanttiselta kaudelta jääneitä ihanuuksia, mutta myös ihan viime aikoina ostettuja, uusia sekä käyttämättömiä tavaroita kasasta löytyy. Kukkaruukkuja, kehyksiä, lasitavaraa, koriste-esineitä, tekstiilejä... Tietenkin olen tehnyt myös vähän koruja (enemmän kuin mitä kuvassa näkyy), kortteja ja tuttinauhoja eli ihan itse omin pikku kätösinkin tehtyä tavaraa löytyy. Tässä vähän esimakua siitä mitä huomenna on myynnissä. Niin ja sanoinko jo, että halvalla lähtee?! :) Nähdään siis huomenna ja nautitaan aurinkoisesta säästä yhdessä!!!
2 comments:

  1. Ihania aarteita olet löytänyt... Huomenna nähdään :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Frida! Ja kiitos tämän ihanan tapahtuman järkkäämisestä. Olen aivan intona!! Toivottavasti tulee paljon ihmisiä ja päästään eroon tavaroista. :D

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...