Tuesday, 29 July 2014

Loft asumista...

Kyllä vain, tässä postauksessa aion antaa täydet propsit suomalaisille asuntoilmoituksille. Kerranhan tämä on jo aikaisemminkin tapahtunut ja nyt tuli vastaan niin upea asunto, että halusin jakaa tämän ilon ja kunnian kanssanne. Ha hah! Tämä upea asunto on Turussa, samassa osoitteessa itse asiassa iki-ihanan Avelia sisustuspuodin kanssa. Ajatelkaa miten ihana paikka siis!! Loft tyylinen tila on ISO - kahdessa kerroksessa tilaa on kaikkiaan 259m2. Ei siis kaikille, mutta ehdottomasti jollekin onnekkaalle. Oikotieltä löytyneessä ilmoituksessa asuntoa on kuvailtu mm. näin:

"Täysin uniikki vuonna 2011 täysin saneerattu keskusta-asunto liikemies August Millnerin rakennuttamassa arkkitehti Alex Nyströmin piirtämässä entisessä M.M. Wahlroosin makkaratehtaassa."

"Keittiö, olohuone ja ruokailutila muodostavat modernin ja loft-henkisen yhtenäisen tilan. Korkea ja valoisa olohuone-keittiö isoine ikkunoineen, näyttävä käyttöullakko tummine kattoparruineen ja kattoikkunoineen, laadukkaat sisustusmateriaalit ja modernit kodinkoneet viimeistelevät kokonaisuuden. Asuinkerrokseen mahdollista toteuttaa alkuperäisen rakennussuunnitelman mukainen aurinkoterassi."

Aivan järjetön!!! Ja katsokaa näitä kuvia... Mistäköhän tuo ihana lipasto on, joka toimii keittiössä saarekkeena? Todella kaunis. Ottaisin hetkessä omaankin kotiin. :) Viikon jatkoja...
No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...