Thursday, 17 July 2014

Syksyn fiiliksiä...

Eikö olekin ihanaa, kun aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta jo ties kuinka monetta päivää putkeen?! On ihan eri fiilis lähteä töihin ja erityisesti lähteä töistä kotiin, kun lämpö hellii ja ihmiset ovat hyväntuulisia ja iloisia. Aivan ihanaa! Ja toivottavasti sama meininki jatkuu viikonloppunakin, kun olen menossa mökille. Luvassa on soutelua, hyvää ruokaa ja varmaan vähän hommiakin. Niitähän mökillä aina riittää. :) Niin paljon, kun auringosta ja kesästä nautinkin niin ajatukset ovat melkein väkisinkin kääntymässä jo syksyyn. Töissä syksyn trendeistä ja tulevista kampanjoista puhutaan koko ajan ja eri sisustusmerkkien syyskuvastot ja kuvat alkavat vähitellen löytyä Pinterestistä ja blogeista.


No, ajattelin vähän pohdiskella noita syksyn juttuja jo täällä blogissakin ja fiilistellä vähän teidän kanssa tulevia. Olen kuullut jo pidemmän aikaa, että musta-valkoinen tyyli on saamassa rinnalleen, vai pitäisikö melkein sanoa tilalleen, värejä. Itse en ole niin suuri trendien seuraaja, että vaihtaisin kodin sisustusta vain koska joku jossain niin sanoo, mutta tykkään kyllä poimia uusia, vähän pienempiä juttuja, omaankin kotiin. Yksi tämän syksyn trendiväreistä tuntuu olevan petroolin sininen. Olenkin aika ihastunut siihen ja halusin näyttää teillekin muutamia suosikkikuviani ja tuotteitani, joilla tätä upeaa väriä voi tuoda sinne teillekin. Ja tietty meillekin. Se sopii kauniisti erityisesti harmaan pariksi ja toki myös siihen musta-valkoiseen sisustukseen, jota meiltäkin suurimmaksi osaksi löytyy. Harmaa sohva on vieläkin ostamatta, mutta senhän voisi ajoittaa tuohon syksyyn niin saisi heti siihen vähän väriä uusilla tyynyillä, vai mitä?


H&M Home on myös mieltynyt tähän uuteen väriin ja valikoimasta löytyykin useita eri sävyjä ja useita eri tuotteita. Tykkään niin paljon noista samettisista tyynyistä. Minulla on jo yksi harmaa sellainen ja sen pariksi voisin hankkia pari tuollaista petroolia tai turkoosia. Niiden kaverina voisivat olla tälläkin hetkellä sohvalla olevat mintunvihreät tyynyt. Jes, hei, tästähän tulee kiva yhdistelmä. Vähän tummaa niinkuin syksyllä kuuluukin, mutta kuitenkin vähän vaaleaa sekaan. Voin sitten pimeinä iltoina haikailla näitä aurinkoisia päiviä pehmeiden tyynyjeni keskellä. Ha hah! Onko kellään muulla vastaavia suunnitelmia vai onko kenties joku muu väri enemmän pop?

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...