Wednesday, 29 October 2014

Ikea Live lehdessä...

...on tässä kuussa esitelty meidän koti. :) Oletteko lukeneet lehteä aiemmin? Ennen sitä sai Ikeasta, mutta nykyään se taitaa löytyä vain netistä, klik. Mites se meidän koti on sinne sitten joutunut? Sain kesällä meiliä Ikealta, että olivat löytäneet blogini ja olisivat kiinnostuneita esittelemään kotini lehdessään. No, minähän olin asiasta heti ihan intona, tosin luulin sitä ensin vain pilaksi, mutta parin meilin jälkeen varmistui, että kyllä vain, ihan oikeasta asiasta oli kyse. Onneksi!


Sitten minulle lähetettiin kyselylomake, joka oli niiiiiin pitkä, että vähän nauratti, että tuollaiset tiedot ovat siitä sitten poimineet. Pari asiavirhettäkin on mukaan päässyt, mutta se on kai ihan arkipäivää näissä lehtijuttujen teossa. Itsellenihän tämä onkin vasta ensimmäinen juttu, mutta olen kuullut kaikenlaisia kauhutarinoita, joissa koko sisustus on laitettu uudelleen lehden toimesta juttua varten. Tässä tapauksessa sitä vaaraa ei ollut sillä valokuvat otin kaikki itse. Tai olin itse asiassa jo ottanut suurimman osan ja käyttänyt täällä blogissa, mutta sitten vain valikoin koneen kätköistä sopivat Ikealle lähetettävät.


Tämä oli todella kiva projekti ja koska olen aina ollut kova Ikea fani, sen tekeminen oli vielä helpompaa. Harmittaa vain niin vietävästi, että kuvissa on vielä vanha sohvamme, eikä uusi vaaleanharmaa kaunokainen. Täytyykin laittaa olohuoneesta vähän uusia kuvia, kun mattokin on vihdoin lattialla. Eikä se vanha sohva muuten suinkaan ole isoäitini vanha, vaikka äidin verhoilema onkin. Ha hah! Olisi myös aivan ihana saada koti esille johonkin lehteen sitten, kun vauvakin saapuu ja sen nurkkakin olisi valmis. No, ainahan saa haaveilla. Toistaiseksi taitaa kuitenkin olla tyytyminen sen esittelyyn täällä omassa blogissa. :) Juttu kodistamme siis löytyy täältä. Toivottavasti tykkäätte.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...