Tuesday, 7 October 2014

Omin käsin tekijöille...

Tiedättekö mikä on parasta blogeissa? Joka päivä löytää jotain uutta. Jotain kaunista, jotain inspiroivaa, jotain käytännöllistä... Tänään olen löytänyt ihanan nettikaupan, kiitos Caisa K blogin. Caisa on ottanut jo ensiaskeleet kohti sitä yhtä tiettyä aikaa, jonka nimeä emme vielä mainitse, jolloin on kiva tehdä itse, omin käsin - lahjaksi ja omaksi iloksi.

Minähän tunnetusti teen kortteja, koruja ja mitä kaikkea muuta osaankaan. Äiti tekee mitä haluaa mm. kutoo, ompelee ja askartelee. Meillä onkin ollut jo puhetta kaikesta mitä aiomme tehdä tässä vuoden viimeisinä kuukausina. Ja itse asiassa olemme jo tehneetkin vaikka mitä. Niistä kuitenkin lisää myöhemmin.

Nyt lisää siitä nettikaupasta. Kyseessä on siis Fröken Rosengren niminen kauppa ja siellä myydään "sisustajan tilpehööriä". Kuulostaa houkuttelevalta... Valikoimassa on nappeja, nauhoja, pusseja, koristeita ja vaikka mitä. Kaikkea mitä tarvitaan niiden itse tehtyjen tuotteiden viimeistelyyn. Kannattaa piipahtaa ja pienenä vinkkinä, jos tekee mieli tilata, niin Caisan blogista löytyy alennuskoodikin.

Kuva Caisa K blogista

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...