Tuesday, 27 January 2015

Annon kevät

Mikään ei ole ihanampaa kuin katsella kuvia eri valmistajien kevät uutuuksista. Se on jotenkin jännittävää, erittäin inspiroivaa ja saa ajatukset matkustamaan pitkälle kevääseen. Kuulen jo lintujen laulun ja auringon ensi säteetkin alkavat lämmittää, kun katselee näitä kuvia. Usein blogeissa esitellään tanskalaisten taidonnäytteitä (Bloomingville ja House Doctor ovat varmasti suosikkeja!) ja varmasti minäkin ehdin vielä niitä fiilistellä, mutta ajattelin aloittaa kotimaisella... Tällä kertaa katsellaan nimittäin Kodin1:sen suosikkisarjan Annon uutuuksia.


Tykkään Annon kuvista, koska ne on todella kauniisti stailattu ja ne antavat AINA uusia ideoita. Tänä keväänä tarjolla on paljon printtejä. Mukaan mahtuu tämän hetken suosituimpia eli graafisia kuoseja (jee!), joiden rinnalle on tuotu luonnon antimia eli erilaisia hyönteisiä sekä ripaus kukkakuosia. Täytyy tosin sanoa, että tuo kukkakuosi on niin kaukana perinteisistä kukkakuoseista, että voisin mielihyvin ottaa sitä omaankin kotiin. Ylemmän kuvan kukkatyyny näyttäisi varmasti hyvältä musta-valkoisen raitatyynyn ja yksivärisen harmaan tyynyn seurana. Hmm... :)

Väreissä löytyy suomalaisten suosimia vaaleita, beigejä ja harmaita, jotka sopivat joka kotiin. Niiden lisäksi mukana on tietenkin pastelleja, onhan kyseessä sentään kevät. Olen aivan rakastunut tuohon ylemmän kuvan vaaleanpunaiseen (vai onko se vaalean persikkainen vai nude?) viltti. Myös sinistä olisi tarjolla. Se näyttää raikkaalta ja piristää varmasti keittiön ilmettä. Laitoin Annon kuvien kanssa Design Seedsin väritaulukoita, jotta kuvista välittyisi mahdollisimman paljon ideoita ja toimivia kokonaisuuksia. Suoraan käyttöön siis vain! Minä ainakin olen ihan innoissani! Pitäisiköhän käydä viikonloppuna vähän ostoksilla... :)
No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...