Wednesday, 21 January 2015

Yllätys!

Luin aamulla Metrosta, että verkkokauppa.com alkaa myydä lastenruokaa. No, en ajatellut sen olevan mitenkään erityistä ja unohdin asian... Tai siis unohdin, kunnes illalla postimies kiikutti kasan mainoksia sisään postiluukusta. Siellähän on myynnissä vaikka mitä!! Vaunuja, hoitopöytiä, turvaportteja ja muita varusteita. Mainoksen kannessa on Brion yhdistelmävaunut ja hintaa alle 400€. Näistä siinä Metrossa olisi kannattanut kirjoittaa, eikä vauvanruoasta. Tosin sitä ja vaippojakin on siis saatavilla. :)

Helsingin Verkkokaupassa on lauantaina 24.1. AVAJAISET vauva- ja perhetuotteiden myynnin kunniaksi. Tuon Brion vaunutarjouksen lisäksi luvassa on mm. ilmainen vaunuparkki, jossa vaunut huolletaan (siivous ja nivelien rasvaus) sekä erittäin kiinnostava vauvan ilmainen ammattilaisen suorittama valokuvaus. Studio Huone ottaa hellyyttäviä kuvia pienestä piltistä. Kuvaus on tarkoitettu 0-36kk lapsille ja päivän aikana ehditään kuvata 36 lasta. Jonotus tapahtuu vuoronumeroilla. Jos meidän pieni prinsessamme olisi jo täällä, olisin varmasti jonossa odottamassa vuoroani. Helsingin Sanomissa oli vähän aikaa sitten juttua vauvojen valokuvauksesta ja olin melko järkyttynyt siitä miten kallista lystiä se on. Ja jonot kuvaukseen olivat piiiiitkät. Onneksi itselläni on järkkäri ja Pinterest täynnä kuvaideoita. Ha hah! Esimerkiksi tämä allaoleva kuva on mielestäni aivan ihana ja toivonkin napsivani tälläisiä kuvia sitten maaliskuussa. Ihania kenkiäkin vauvalla riittää kuvattavaksi vaikka millä mitalla.

Kuva Pinterest
Tälläisiä löytöjä on mukava tehdä ja olen varma, että kyllä sieltä verkkokaupasta tulee vielä minunkin jotain tilattua. Vaunuja en kuitenkaan nyt lähde sieltä tilamaan. Sitä varten on toinen nettikauppalöytöni: preeco.fi. Tai sivut ovat kylläkin nyt uudistuneet ja toimivat nykyään nimellä Vauvakulma. Edullisia vaunuja sekä muita tuotteita löytyy siis täältä. Itselläni on vaunujen tilaus edessä tänä viikonloppuna. Laskeskelin, että kahden viikon toimitusajalla ne tulevat helmikuun alussa, jolloin olenkin jo äitiyslomalla. Aika hurja ajatus. Äitiysloma... Siihen on enää vähän yli viikko. Miten aika menikin näin nopeasti?! Täytynee kirjoitella fiiliksiä siitä lisää sitten, kun se oikeasti alkaa. :) Nyt kuitenkin nukkumaan, että jaksaa vielä muutaman aamun herätä sinne töihin.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...