2013...

Vettä satoi ja raketit paukkuivat, kun seisoin S:n kanssa pihalla. Niin se vanha vuosi taas vaihtui uudeksi katsellessamme kaikkia kauniita rakettien räjähdyksiä. Alkuillasta olimme meillä - me, vanhempani sekä tuttavaperheen äiti. Söimme pientä suolaista, joimme glögiä (ja myöhemmin vähän kuohuvaa) ja jälkiruoaksi oli mutakakkua. Tuttavaperheen äiti ihmetteli ettemme olleet lähteneet mihinkään ja totesi meidän varmaan olevan koti-ihmisiä. Niin kai olemmekin. Viihdymme hyvin kotona, ihan vain kahdestaankin. Kaikkien vuosien jälkeen maailmalla, kotona oleminen on meille kuin juhlaa.

Tässä hieman kuvia kattauksesta ja tarjoilusta. Kupit ovat keräämääni 24h sarjaa. Kynttilöiden juuressa koristeena toimivat korujen teossa käytettävät kristallit. Mustaa, valkoista, harmaata ja hopeaa. Niistä oli meidän uusi vuosi tehty. Ja samalla kaavalla jatketaan vuotta eteenpäinkin.




Uusi vuosi, uusi mahdollisuus ja ne lupaukset... Viime vuonna lupaukseni liittyi blogiini ja sen parantamiseen ja ahkerampaan ylläpitoon. Sen onnistuin pitämään. Ja kiitos siitä kuuluu ehdottomasti myös teille. Tänä vuonna olen luvannut sen sijaan pitää huolta itsestäni - terveydestä, kauneudesta ja henkisestäkin jaksamisesta. 2012 ei ollut niiden suhteen parhaimpia vuosia, joten toivon tämän uuden vuoden tuovan minulle uutta energiaa ja hyvää oloa. Ja sitä samaa toivon myös teille.

Aloitetaan siis uusi vuosi kivoilla, positiivisilla ja onnellisilla jutuilla ja pidetään yllä sitä mielialaa ja meininkiä. Eikö niin?!

Kuva Pinterest

Comments

Popular Posts