Pihistä vai panosta

Kävin tänään Stockmannilla, sisustuspuolella tietenkin sekä myös H&M Home myymälässä. Silmiini osui muutama erittäin kaunis, mutta hyvinkin eri hintainen tuikku. H&M on täydentänyt kodin piensisustusvalikoimaansa todella kaunilla tuikkukipoilla, joita on valkoisena, vaaleanpunaisena, lilana sekä turkoosina. Olisikohan siellä ollut myös harmahtava?! No, en muista, mutta joka tapauksessa siellä niitä oli (löytyy myös netistä) ja kauniita olivat. Ja halpoja!

Kuvat H&M

Stockmannilla ihastelin Iittalan tarjontaa. Jouduin (aivan niin, jouduin) osastolle vähän vahingossa, kun silmääni osuivat Kastehelmi tuikkujen uudet värit. Turkoosi ja lohenpunainen olivat molemmat aivan super ihanat. Ehkä se lohenpunainen vielä vähän enemmän. Tosin turkoosi olisi ihana, kun sen kanssa laittaisi muita sinisen sävyjä. Mielestäni Kastehelmet ovat kauneimmillaan, kun niitä on ryhmä - ei haittaa onko iso vai pieni ryhmä, mutta ryhmä kuitenkin ja mielellään saman värin eri sävyissä.

Kastehelmi on uusi ihastukseni. Ollut ehkä viime kesästä asti. Ei siis ihan upouusi, mutta kuitenkin aika tuore. Astioita olen ostanut muutaman (silloin, kun niitä sai K-Markettien leimoja keräämällä ostaa halvemmalla), mutta noita tuikkuja minulla ei vielä olekaan. Paino sanalla vielä... :)

Kuvat Iittala ja Sisustusunelmia blogi

Ja sitten klassikko - Iittalan Kivi tuikku. Niitä minulla onkin muutama. Tosin ne ovat liiloja... joita en ehkä nyt valitsisi, mutta tykkään niistä kyllä. Pääsevät vain valitettavan harvoin esille värinsä takia. Myös nämä löytyvät samoissa kevään uutuusväreissä kuin Kastehelmet.

Minkä tai mitkä näistä sinä valitsisit? Eli pihistätkö vai panostatko? :)

Hauskaa loppuviikkoa. Siellä se viikonloppu jo häämöttää... Ei tarvitse enää rehkiä kuin kaksi päivää. 

Kuvat Iittala

Comments

Popular Posts