Harmaa tammikuu


Joo, minäkin tykkään harmaasta, mutta rajansa kaikella! Viime viikolla oli harmaata ja satoi. Tällä viikolla sama juttu. Kaikki päivät ovat vain tasaista harmaata massaa. Plääh... Jotain täytyy tapahtua - joko tulla lunta tai alkaa kevät! Valitettavasti, sitä kevättä saa ehkä vielä hetken odotella. :) Tai ei ehkä sittenkään niin pitkään... Uudeksi vuodeksi ostamani kirsikkapuun oksat ovat nimittäin alkaneet kukkia. Ne tuovat kovasti kaipaamaani piristystä kaiken tämän harmauden keskelle.



Siivotessani joulun pois vaihdoin kaikki punaiset tekstiilit harmaaseen ja vaikka täällä onkin nyt ihanan harmonista, kaipaan ehkä kuitenkin jotain pientä väriläiskää tai aksenttiväriä tänne. En vain ole oikein osannut päättää mikä se väri voisi olla. Ha hah! Yllätys, että minä en ole osannut päättää jotain. Olen katsellut keltaista, mutta sitä laittaisin mieluummin vasta sitten pääsiäisen aikoihin. Vaalea turkoosi tai aqua on toinen vaihtoehto, mutta jotenkin se tuntuu kylmältä. Ooh, ehkä ruskea olisi yksi mahdollisuus. Keksin sen juuri tässä ja nyt. Se ainakin olisi lämmin väri ja sopisi kaikkiin keräämiini ruskeisiin lasiesineisiin. Ja esimerkiksi nahkainen tyyny ruskeana olisi upea! Täytyykin vähän katsella olisiko sellaista väriä tarjolla missään...

Tälläisiä kuvia tuli tänään. Sai kyllä kirkastaa kuvia oikein urakalla tuolla kuvakäsittelyssä. Kuvissa on muuten H&M:n uusi katalogi ja tuo oli ensimmäinen sivu Home tuotteita. Osui aika nappiin! Huomenna onkin sitten (taas) jo perjantai. Minä aion zumbata itseni viikonloppuun ja odotankin innolla erityisesti sunnuntaita. Silloin uusi kummityttömme saa nimen. Jännittää! Mitäs viikonloppusuunnitelmia teillä on?




Comments

Popular Posts