Kesälomamatkailua... Paimio

Kesän viimeinen matka, ainakin näillä näkymin, suuntautui Paimioon. Olimme menossa sinne lauantaina ja perjantai-iltana tarkistimme vielä osoitteita ja aukioloaikoja jolloin selvisi, että Adalmiinan Helmi sekä Tunnelmapuoti ovat molemmat kiinni lauantaina. Voi ei! No, päätimme kuitenkin lähteä matkaan ja olin todella iloinen, että lähdimme, koska Torpparin Werstas on muuttanut uusiin tiloihin ja oli aivan ihana!!!

Se oli ennenkin Vistantiellä, Paimiossa, mutta vain yhdessä pienessä huoneessa. Nyt se oli muuttanut vanhaan taloon, jossa sillä oli yksi pienempi huone sekä toinen isompi huone. Alkuperäiset tapetit olivat vielä seinissä ja lattia hurmaavasti vinossa. Se vain lisäsi tunnelmaa.

Valikoimasta löytyy mm. Bloomingville sekä Jeanne D'Arc Living. Suurin osa tuotteista on romanttista linjaa, mutta mukaan mahtuu myös teollisuus trendiin sopivia tuotteita.

Ostin mustan tyynynpäällisen, jossa on valkoinen & merkki sekä pari vanhaa kasvitaulua sekä pitsitarroja. Kannattaa käydä pistäytymässä! Tai vähintäänkin vierailla nettipuodissa.



Paimiosta lähdimme ajamaan takaisin kohti Saloa. Pysähdyimme matkalla Design Hill nimiseen "myymälään" Halikossa. Valikoimassa on kotimaisia tekstiilejä, Nanso, Finlayson jne., astioita ja keramiikkaa, kortteja ja paljon muuta. Aina löytyy jotain pientä mukavaa kotiin viemisiksi.

Kuitenkin, ehkä kaikkein paras osa on kahvila, jota pyörittää Toinen Keksi niminen kahvila, joka pyörittää kahvilaa ja suklaapuotia Design Hillissä, mutta myös kahvilaa Salon keskustassa. Tuotteet ovat suussa sulavia ja esillepano aivan upea! Kannattaa pysähtyä, kun siellä päin ajelee.



Maanantai on jo voiton puolella eli kyllä se viikko tästä lähtee käyntiin. :) Itselläni oli tänään ensimmäinen päivä loman jälkeen ja vaikka olikin tylsää, kun loma loppui niin eipä tuolla sateessa paljon olisikaan haluttanut lomailla. Toivottavasti elokuussa paistaa sitten aurinko, kun minulla on vielä yksi viikko lomaa. Hauskaa loppuviikkoa!!





















Comments

Popular Posts