Sunday, 2 February 2014

Aina jossain muualla...

Hei, mun oma koti on nyt niin jotenkin epäinspiroiva, että omien kuvien sijasta jaan taas yhden unelmakodin kuvia. Tälläinen vaihe tulee varmaan kaikille (eikö niin?!) jossain vaiheessa ja kyllä se varmaan ohikin menee, mutta vaikka vaihdoin järjestystäkin olohuoneessa, en vaan jaksa yhtään innostua kuvaamaan näitä samoja nurkkia. Tästä pienestä neliömäärästä on vähän hankala löytää uusia kuvakulmiakaan. Viherkasvitkin on melkein kaikki kuolleet ja hei, se aksenttivärikin on vielä löytymättä! Oman kodin tuoma kotimasennus ja muiden koteja kohtaan tuntemani kateus on siis huipussaan. Täytynee yrittää tänään vähän puhaltaa uutta eloa tähän omaan pikku luukkuun.

Mutta siis tämän päivän inspis... OMG!!!! En siis kestä. Eihän tälläisten kuvien jälkeen kyllä kehtaakaan julkaista mitään omasta kodista. Ha hah! Aivan upea koti löytyy tällä kertaa Norjasta. Kyllä, olen lähtenyt merta edemmäs kalaan. :) Löysin sen Stylizimo blogin kautta ja kuvat on napsittu täältä. Olen aivan rakastunut tämän kodin värimaailmaan, eri tekstuurien yhdistelyyn sekä ihaniin marokkolaisiin yksityiskohtiin. Olohuone on UPEA - huonekalut, verhot, kattolistat ja tuo kattorosetti. Huh! Ja eipä se keittiökään paljon pahempi ole. Siellä se musta Smeg jääkaappikin houkuttelee. :)

Näissä tunnelmissa siis tänään. Yritän nyt ryhdistäytyä ja saada tänne meillekin ripauksen tuota Norjan taikaa. :) Onneksi illalla tulee televisiosta suosikkiohjelmani (Scandal ja Valtiatar) niin voin unohtaa hetkeksi nämä sisustusongelmat. Ihanan nautinnollista sunnuntaipäivää kaikille!!!


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...