Monday, 24 February 2014

Kevät voi nyt tulla...

Ulkona ei ole enää lunta (eikä muuten toivottavasti tulekaan!) ja on ihana kuulla lintujen laulua hiljaisten talvikuukausien jälkeen. Kevättä on siis ilmassa... Ja minulla on ensimmäiset sipulikukat tuossa pöydällä tuomassa iloa ja kevään tuntua. Ihana tätini lähetti ne äitini mukana Salosta. Miten olikaan taas Kikan kukasta ja lahjasta löytynyt noin osuva purkki bloggaajalle?! Vihreiden lehtien joukosta pilkistävät helmililjojen pienet nuput. Taitavat olla valkoisia. Joku taitaa tuntea makuni aika tarkasti...

Ihanan purkin mukana tuli myös kaunis korkkinen alusta. Nuhanenä laittoi siihen heti mukillisen kuumaa juomaa. Ihana Niiskuneiti muki oli ystävänpäivälahja äidiltäni. Niiskuneiti on ehdoton suosikkini ja vaikken Muumi-mukeja kerääkään niin kyllähän niitä tuolta meidänkin kaapista muutama löytyy ja tämän Niiskuneidin lisäksi minulla on myös Niiskuneiti Rivieralla ja ihanan herkkä Rakkaus muki. S sai ystävänpäivälahjaksi myös oman ensimmäisen Muumi-mukinsa. Hän suomalaistuu kovaa vauhtia. Olympialätkääkin seurattiin pelipaita päällä. Hän oli erittäin innoissaan. Ha hah!

Maanantai onkin sitten jo melkein pulkassa ja voikin alkaa taas odottamaan viikonloppua, eikö vain?! Odotan kyllä innolla tätä viikkoakin sillä olen menossa sisustamaan ystäväni luokse. Muistatteko, kun kerroin hänen rakentavan taloa ja minun auttavan sisustuksen kanssa? No, talo on valmis ja perhe sisällä, mutta sisustus on vielä vähän kesken ja sunnuntaina olisi vauvan ristiäiset eli kiirettä pitää. Katsotaan, jos saisin vaikka pari kuvaa tännekin asti... Hauskaa viikon jatkoa!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...