Wednesday, 5 March 2014

Uutta ja vanhaa...

Hyvää iltaa täältä Pärnusta! Kyllä vaan, meikäläinen on täällä. Valitettavasti kyse ei ole lomasta vaikka kylpylähotellissa olenkin, vaan ihan työtehtävissä ollaan. Uusia visualisteja pitäisi löytää ja olen auttamassa haastatteluissa. Täällä hotellihuoneessa onkin hyvää aikaa surffailla sitten iltaisin netissä ja tiedätte varmaan mihin suuntasin melkein ensimmäisenä... no, ruotsalaisten kiinteistövälitysten sivuille tietenkin. Sekä Alvhem Mäkleri, että Stadshem ovat uusineet sivunsa ja ne ovat vieläkin houkuttelevammat kuin ennen... mikäli se on edes mahdollista. Sieltä löytyi taas tämäkin helmi!

Jotenkin ihana sekoitus uutta ja vanhaa. Ihania vanhoja kalusteita ja kuitenkin moderni ilme. Olohuoneen seinustalla on muun muassa aivan upea tummansiniseksi (vai onko se mustaksi?) maalattu kaappi. Olohuoneen valaisimesta en niinkään syty, kuten en myöskään asunnon keittiöstä. Sitten taas makuuhuone on koostaan huolimatta jotenkin niin houkutteleva. Ehkä asiaan auttavat ihanat petivaatteet, raikkaat verhot ja Ikean Hemnes lipasto. Tai ehkä se johtuu tuosta massiivisesta sängystä, johon haluaisin vain hypätä nukkumaan. Kannaattaa tsekata myös kylppäri. Aika upea, vai mitä?!

Nyt on kuitenkin tyydyttävä tähän hotellin sänkyyn ja laittaa pää tyynyyn. Toivottavasti tykkäätte kuvista. Lisää löytyy Stadshemin sivuilta, täältä.No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...