Thursday, 2 April 2015

Pääsiäisen aikaa...

Pääsiäinen on ihanaa aikaa. Tykkään niin paljon kaikista pääsiäisen elementeistä - tulppaaneista, pajunkissoista, höyhenistä ja muista. Laitan joka vuosi kotona esille kivoja pääsiäsasetelmia. Joka vuosi ne ovat vähän erilaisia, mitä nyt olen sattunut näkemään sinä keväänä. Inspiraatiotahan löytyy vaikka mistä... Tänä vuonna olen pitäytynyt vaaleanpunaisessa värissä, jota kotona on nyt muutenkin korttien ja kukkien muodossa. Yleensä käytän perinteisempiä pääsiäsvärejä, keltaista ja vihreää. Kivaa vaihtelua siis!!

Yksi hyvä paikka inspiraatiolle on erilaiset messut ja tapahtumat. En itse päässyt tänä vuonna Kevätmessuille, mutta sain äidiltäni vinkin siellä olleesta asetelmasta, jonka yritin sitten kopioida... Tein pieneen koriin meriheinästä pedin, jolle asettelin helmililjoja (sipulit pesty mullasta ja vain peitetty heinällä), viiriäisen munia sekä helmikanan höyheniä. Viimeistelin asetelman muutamalla pajunkissanoksalla. Aika helppo idea ja sen voi toteuttaa monella tavalla - helmililjojen sijaan voi käyttää narsisseja ja höyhenetkin voivat olla monen värisiä. Persoonallisuus siis vain peliin!

Nyt lähden etsimään vauvalle ostamiani pupuleggingsejä. Nehän ovat täydelliset pääsiäisen viettoon. Menemme huomenna kylään ja lauantaina pikkuneiti tapaa vihdoin jättitätinsä eli minun tätini. En malta odottaa sitä. :)

Oikein ihanaa pääsiäisen aikaa kaikille!!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...