Sunday, 19 April 2015

Vihertää...

Ah, mikä ihana viikonloppu. Rauhallista kotona oloa, vähän kirppariostoksia, sukulaisten vierailu ja ehkä tänään on vielä jotain hyvää ruokaakin luvassa. Juurikin sitä mitä viikonlopulta voi toivoa. Toivottavasti teilläkin on ollut yhtä mukava viikonloppu. Parasta on kuitenkin, kun on aikaa puuhastella kotona...

Kotiini on viime aikoina eksynyt paljon vihreää... Tiedän. Kuulostaa melko erikoiselta. Täytyy kylläkin mainita, että enimmäkseen sitä on viherkasvien muodossa, mutta ostin myös viime käynnillä H&M Homesta vihreän tyynynpäällisen sohvalle. Sen lisäksi löytyy myös muutama eri sävyinen vihreä kynttilä. Kaikki nämä vihreät elementit tuovat ihanasti keväistä tunnelmaa ulkoa sisälle. Ehkä se on minun tapani kompensoida parvekkeen puutetta. Ha hah!

Tykkään myös hirveästi uusista verhoistani, jotka tilasin H&M Homesta. Laitoin olohuoneeseen tumman harmaat, läpikuultavat verhot sivuille ja valkoiset keskelle. Ikkunassa on nimittäin pakko olla verhot, jotka peittävät sen kokonaan, muuten vastapäisestä talosta näkee suoraan tänne.

On ihanaa tehdä tälläisiä muutoksia kotona. Helppoa (silittämistä lukuun ottamatta, inhoan sitä) ja hauskaa. Se saa kodin tuntumaan taas ihan uudelta. Tälläisiä kuulumisia siis tänään. Terveisiä täältä uudesta vehreästä paratiisista. Vauvan itkun saattelemana... :)


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...