Wednesday, 22 April 2015

Uutta ilmettä lehtihyllyllä...

Kävin eilen ruokakaupassa. Ruokakaupan paras osa on mielestäni lehtihylly. Saatan seisoskella siellä kauankin, kun pläräilen ensin ulkomaisia muotilehtiä ja mahdollisesti myös muutamaa juorulehteä mikäli niissä sattuu olemaan jotain kiinnostavaa kannessa. Ostan näitä lehtiä harvemmin, joten näiden jälkeen siirryn sisustuksen puolelle mistä mukaan tarttuu useinkin jotain luettavaa. Tykkään englantilaisesta Living Etc lehdestä, jota luin jo Lontoossa asuessani. Tosin siitä puuttuu kokonaan suomalaisissa lehdissä vallalla oleva musta-valkoinen, skandinaavinen maailma. Silti siitä saa kivoja ideoita, joita voi sitten soveltaa omaan värimaailmaan. Ruotsalaisista tykkään Allt I Hemmet:sta. Se on moderni ja inspiroiva. Suomalaisista lehdistä ensimmäisinä käsiin tarttuu Deko ja Divaani. Nyt kuitenkin löysin jotain muuta... Glorian koti on uudistunut ja muistan katsoneeni kaupassa jo viime numeroa, mutta en kuitenkaan sitten sitä ottanut. Nyt ajattelin antaa sille mahdollisuuden sillä nopean pläräyksen jälkeen siellä tuntui olevan paljon itseäni kiinnostavaa asiaa, ainakin kuvien perusteella katsottuna. :)


Niin siellä olikin! Tykkäsin aivan hirveästi ja vaikkakin jouduin lykkäämään lukuhetkeä (juuri, kun olin istumassa alas, vauva alkoi itkeä) se oli odotuksen arvoista. Melkein joka sivulla oli jotain "oman näköistä" ja esitellyistä kodeista erityisesti kaksi osui ja upposi ja olen palannut niiden kuviin jo monta kertaa ensi lukemisen jälkeenkin. Vaikka omaa parveketta tai pihaa ei olekaan, nautin silti niitäkin käsittelevistä jutuista. Ja niitähän on tähän vuodenaikaan sisustuslehdet täynnä. :) Löydän kuitenkin usein ideoita, joita voin toteuttaa mökillä tai joskus jopa ihan omalla ikkunalaudalla.


Kotijutuista erityisesti allaoleva juttu helsinkiläiskodista oli mielenkiintoinen. Pariskunta oli remontoinut asunnon upeasti ja sieltä löytyi mm. sisäikkunoita, joka antaa valon vaeltaa läpi asunnon. Tosi kiva idea! Tykkäsin myös ruokapöydästä, sen tuoleista ja erityisesti sen yllä roikkuvista lasisista riippuvalaisimista. Todella kauniit! Löytö Perobasta. Miksen minä tee tuollaisia löytöjä?!


Myös vaalea rivitalokoti Tampereella inspiroi ja sai haaveilemaan omasta rivitalokodista. Minä en ole niitä ihmisiä, jotka haluavat omakotitalon hinnalla millä hyvänsä. Olisin erittäin onnellinen nimenomaan rivarissa, jossa lähellä on muitakin ihmisiä. Ehkä sitten joku päivä... Lehdessä oli myös UPEA merikonteista rakennettu kesämökki. Hieno idea ja vielä hienompi sisustus. *huoh* Lehdessä oli siis paljon mukavaa ja se oli ehdottomasti iloinen yllätys. Ainoana miinuksena tulevaisuudessa tulee olemaan lehden normaalihinta. 10,50€ on mielestäni pientä ryöstöä!! Täytyy siis toivoa, että näitä tarjousnumeroita olisi tarjolla useamminkin. Tosin lehden välissä oli tilauskuponki, jolla saa kuuden kuukauden lehdet hintaan 29€. Täytyykin harkita, jos tilaisikin tämän eikä sitä Vauva lehteä mikä on ollut myös mielessä. Kaiken kaikkiaan lehdessä oli siis paljon ihanaa ja suosittelen ehdottomasti kokeilemaan. Mikä olisikaan mukavampaa, kuin ostaa viikonlopun iloksi uusi lehti ja ehkä vaikka vähän suklaata?!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...