Ja nyt makuuhuoneessa näyttää tältä...

Olipas tänään kaunis päivä! Ehdottomasti sellainen kevättä ennustava, aurinkoinen ja posiitiivisen mielen jättävä päivä. Meillä siihen kuului ulkoilua, iskän synttärijuhlat ja nyt sitten kotona rentoutumista. Ja kotona pitää tietty avata tietokone ja päästä lukemaan blogeja. Samalla ajattelin, että nyt on vihdoin aika esitellä tuote makuuhuoneen uutta järjestystä.

Järjestys on siis vaihtunut makuuhuoneessa viikon lopulla ja on aika katsoa miltä siellä nyt näyttää. Matto vaan vielä puuttuu. Tässä ensin kuva vanhasta järjestyksestä. Vähän sekainen kuva, mutta saatte kuitenkin jotain ideaa.


Ja sitten katsotaan miltä uusi makuuhuone näyttää. Sänky on toisella seinällä (sillä minkä takana eivät asu meluavat naapurit) ja jättää mukavasti tilaa toiselle seinälle, johon nyt mahtuu pöytä ja nojatuolit. Matto todellakin puuttuu, koska tuo tumma matto tuossa "ennen" kuvassa on nyt olohuoneessa. Tosin, mieluummin ostaisin uuden maton sinne ja siirtäisin tuon tumman takaisin makuuhuoneeseen.

 

Tässä näkyvät myös itsetekemäni kalenterin sivut. Idean nappasin Vaaleanpunainen Hirsitalo blogin Marjalta. Todella helppo ja kiva idea. Ja saa juuri sellaisen kalenterin kuin haluaa. Tykkään.


Tässä kaikki tällä kertaa. Huomenna sitten katsellaankin Oscareiden kauneimpia mekkoja. Muistakaa, että telkkarista voi katsoa lähetyksen suorana ensi yönä. Studiossa Jarkko Valtee, Anne Kukkohovi ja Arman Alizad "arvostelevat" pukuja ennen itse gaalan alkua. Itse yritin saada huomisen vapaaksi töistä (ylityötunteja on sen verran varastossa), mutta ei onnistunut, joten joudun nauhoittamaan gaalan ja katsomaan vasta huomenna. Palataan sitten asiaan.

Comments

Popular Posts