Tukka hyvin, kaikki hyvin...

Kampaaja-aika on varattu! Ensi viikon lauantaina lähtee taas kymmenisen senttiä kampaamon lattialle ja saan vihdoin ihanan polkan. Käyn aina kampaajalla Salossa. Salon Fleurin Asta on leikannut hiukseni jo pidemmän aikaa ja tekee niistä aina yhtä ihanat! Yleensä leikkaan aina tukan näin keväällä tai kesällä, mutta halusin kokeilla sitä jo nyt. Tai olisin siis halunnut jo aikaa sitten, olen vissiinkin puhunut tästä jo aika kauan. En vain ole saanut aikaiseksi varattua aikaa ennen kuin nyt. Noh, parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Kampaajalle mennessä on aina hyvä ottaa kuva mukaan. Asiakkaan ja kampaajan näkemys voi olla hyvinkin erilainen, joten kuva auttaa oikean mallin löytymisessä ja myös ehkäisee ikäviä yllätyksiä. Itse en onneksi koskaan ole joutunut lähtemään kampaajalta itku silmässä, mutta niitäkin tarinoita on kuultu. Nuorempana kävin kampaajalla Winona Ryderin kuvien kanssa, kun tukkani oli todella lyhyt. Sittemmin mukanani ovat olleet Victoria Beckham, Jennifer Aniston, Keira Knightley ja monet muut.

Tällä kertaa otan mukaani nämä kuvat. Viime vuosina olen aina leikannut polkan, joka pitenee etuosaa kohti ja on lyhyempi niskasta. Juuri sellainen Victoria Beckham polkka. Tällä kertaa haluan kuitenkin ihan tasaisesti leikatun polkan. Toivon myös, että latvat saisi leikattua vähän "ronskimmin", että niihin saisi vähän tekstuuria.


Ainoa ongelma saattaa olla otsatukkani. Minullahan on ihan sellainen perinteinen, aika paksu otsatukka ja noissa kuvissa sellaista ei ole kellään. Yritän olla ajattelematta sitä ja katselen tätä kuvaa tytöstä, jolla on juuri sellainen otsis ja todella upea polkka sen kanssa. Tälläisen tukan minäkin haluan!! Ehkä otan tämänkin kuvan mukaan vaikka siitä onkin vähän vaikea nähdä mallia.

Vielä, kun saisin päätettyä mitä tekisin värin suhteen... Värjään aina hiukset kotona. Tummanruskealla ollaan menty jo pidemmän aikaa, mutta jotenkin aina näin keväällä alan himoita vaaleita hiuksia. Ihan vaaleita minulla ei ole koskaan ollut, eikä ihan rehellisesti tule varmaan ikinä olemaankaan. Sellaisia, kun en kotona edes uskalla lähteä havittelemaan. Viime kesänä minulla oli aika vaalean ruskeat, vaaleammat kuin pitkään aikaan ja ehkä jotain sellaista haen nytkin. Jutellaan siitä sitten lisää ensi kerralla. Tämän piti olla vain kiva, lyhyt sunnuntai postaus hiuksista ja se venyikin nyt pieneksi romaaniksi. Huomaa kyllä missä kiinnostuksen kohteet ovat suurimmillaan. :)

Hauskaa laskiaissunnuntain jatkoa. Minä lähden Elinan päiville tuttavaperheemme luo. Ja nimpparionnea myös toiselle Elinalle eli parhaalle ystävälleni vielä tätäkin kautta.


Comments

Popular Posts