Wednesday, 13 February 2013

Trendikäs ombre...


Heippa vaan kaikille. Ystävänpäivä lähestyy ja täällä tehdään koristeita ja siivotaan hiki hatussa. Järjestän pienet ystävänpäiväjuhlat ja kodinhan täytyy silloin olla edustuskunnossa. Viirinauhaa olen jo tehnyt ja puuhelmisydämiä. Laitan niistä juttua vähän myöhemmin. Blogini ei ole muuttumassa kauneusblogiksi, mutta oli ihan pakko jatkaa vielä tästä hiusaiheesta, kun näin tämän tuotteen lehdessä: L'Oreal Feria Wild Ombres


Mikä?
Tällä saa siis sellaisen tosi trendikkään liukuvärjätyn värin hiuksiin. Tuote on ihan uusi L'Orealin valikoimassa ja värisävyjä on kolme. Tosin Suomessa saattaa olla saatavana vain kaksi... en ole ihan 100% varma. Ainakin Cosmopolitanin sivuilla olevassa mainoksessa näkyi vain kaksi.

Miten?
Vaalennusaine levitetään hiusten latvoihin paketin mukana tulevalla harjalla ja annetaan vaikuttaa 25-45 minuuttia, riippuen siitä kuinka vaaleat hiukset halutaan. Tuolla lopussa on video, mistä löytyy yksityiskohtaisemmat ohjeet.
Periaatteessahan tämän voisi tehdä millä tahalla vaalennusaineella, mutta mä aina tykkään näistä uusista tuotteista ja tässä on kuitenkin mukana tuo harjakin, joka varmasti helpottaa levitystä. Mulle on niin helppo markkinoida tälläisiä juttuja. Ha hah!

Mistä? 
Saatavana ainakin Anttila, Sokos ja Stockmann tavarataloista.

Ja siis aion niiiiiin värjätä hiukseni tällä! Eli lauantaina siis letti poikki ja sit ehkä jo sunnuntaina uus väri. Niin kauan olen tuollaista liukuvärjäystä Pinterestissä ihaillut, että nyt, kun sen saa värjättyä kotona niin aion todellakin kokeilla. Tässä pari kuvaa, että voitte tekin jo alkaa suunnittelemaan värjäystä. :) Haluaisin juurikin tuollaisen lopputuloksen kuin Ciaralla on ensimmäisessä kuvassa.


Tässä on L'Orealin ohjevideo värin käyttöön eli jos kiinnostaa kannattaa katsoa. Huom! Mallilla ennen värjäämätön hius eli tuli tosi vaaleet latvat, mutta jos itselläsi on väriä latvoissa niin ei välttämättä tule ihan noin vaaleeta. Itsellänikään ei varmaan tule ihan noin vaaleeta, mutta katsotaan sitten mitä tulee...


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...