Viime vuonna...

...kotona näytti tältä. Katselin kuvia viime keväältä löytääkseni jotain inspiraatiota sisustukseni piristykseksi. Silloin täällä oli sinistä. Nytkin pienet sinikukalliset tyynynpäälliset ovat sohvalla mustavalkoraidallisten tyynynpäällisten kanssa, mutta eivät oikein iske. Kotikateus on tällä hetkellä erittäin suuri ja jotenkin kaikkien muiden kodit tuntuvat niin paljon omaani... ihanammilta!

Ehkä minun pitäisi hankkia sitä keltaista, joka tuntuu nyt olevan se ainoa oikea väri. Toinen vaihtoehto olisi persikka, sellainen hyvin haalea sävy tosin. Hmm... Ehkä voisin kokeilla sitä. Vaikka toisaalta vaalea lilakin kyllä vähän houkuttaa. Ha hah! En taida olla yhtään lähempänä ratkaisua.

Eli viime keväänä oltiin sinisissä tunnelmissa. Mitäs sitten tälle keväälle keksisi?! 



Nyt minulla on kuitenkin toinen projekti, joka kaipaa huomiotani - makuuhuoneen järjestystä on vaihdettava. Mieluiten jo tänään, mutta ensin katson Stylisti Rachel Zoe:n. Eihän siinä vaihtamisessa nyt niin kauaa mene kuitenkaan. :) Katsotaan, jos siinä samalla saisin inspiraatiota olohuonetta varten. Palataan siis asiaan.

Comments

Popular Posts