Monday, 4 February 2013

Ostoksilla... Avelia

Matkailu avartaa, sanotaan. Ja minä matkailin lauantaina Turkuun. Kävin taidenäyttelyssä ja sen jälkeen luvassa olikin vähän shoppailua. Ensin Sisustuksen Koodiin. Ostin melkein, siis ihan melkein, niitä Therese Sennerholtin kortteja, mutta en sitten kuitenkaan raaskinut. Enkä oikein keksinyt miten olisi ne laittanut esille, joten jäivät siis taas ostamatta. Ehkä sitten ensi kesänä...

Koodista suuntasimme ihan uusille vesille - Aveliaan. En ollut koskaan ennen käynyt siellä ja kuulinkin siitä vasta vähän aikaa sitten, vaikka myymälä on ollut auki jo vuodesta 2011. Avelia on omistajansa, Marin, pitkäaikainen unelma ja ajatuksena on "myydä kivoja tuotteita, jotka ilahduttavat silmää ja mieltä". Tuotteet tulevat pääosin eurooppalaisilta tavaran toimittajilta ja myymälän valikoimasta löytyy mm. Tolixin tuoleja, Bloomingvillen lasitavaroita ja Beach Housen ihania trikoolakanoita sekä upouusia yöasuja.


Myymälä on katutasossa ja ikkunat ovat todella kauniit. Yksinkertaista, luonnonläheistä ja houkuttelevaa. Sisällä luonnon omia materiaaleja näkyy niin tuotteissa kuin somistuksessakin. Upeisiin isoihin maljakoihin oli aseteltu ihan tavallisia oksia, mutta ne näyttivät jotenkin niiiiin hienoilta. Teki mieli lähteä heti metsään etsimään oksia.

Kaikkien upeiden sisustustuotteiden keskellä sydämeni tosin varasti kuvissakin näkyvä raidallinen laukku. Aivan super hieno!!! Valitettavasti hinta oli minulle vähän liikaa, mutta ehkä me vielä joskus kohtaamme... Vaikka ensi kuun palkkapäivän jälkeen. Teidän kannattaa mennä jo ennen sitä. Aivan ihana paikka! Minä aion ainakin käydä uudestaan.
2 comments:

  1. Vau, mikä kauppa, tahtoo tuonne!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannattaa ehdottomasti käydä! Mä ainakin tykkäsin tosi paljon. Aika pieni, mutta täynnä kaikkea ihanaa.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...