Monday, 2 December 2013

Joulukalenteri

Niin se joulukuu on lähtenyt vauhtiin ja tänään saakin avata jo kalenterin toisen luukun. 
Mitäs luukusta löytyy tänään?!

JOULUKORTTI
Itsetehty


Tein eilen yli 20 korttia ja tämä malli oli suosikkini. Idea lähti Pinterestistä löytämästäni ihanasta kettu kuvasta. Käytin valkoisia neliönmuotoisia korttipohjia ja niiden lisäksi tarvitaan omavalintainen taustapaperi, kauniita kakkupapereita ja ääriviivatarroja. Kiinnitykseen käytin kaksipuoleista teippiä, mutta myös liima käy.

1. Ensimmäisenä kiinnitetään taustapaperi - käytin vaaleaa paperia, jossa on kaunista kirjoitusta. Se pitää vaan muistaa leikata niin, että se on ihan vähän pienempi kuin korttipohja, jotta korttiin jää valkoiset reunat. Ne ryhdittävät korttia.
2. Sen päälle sitten kakkupaperi. Kakkupaperi tai kupinalunen on kaunis tausta ja niitä voi ostaa ihan ruokakaupasta tai sitten Tiimarista tai Sinellistä. 
3. Viimeisenä kettu siihen päälle. Meillä on BigShot leikkuri, jolla voi Framelits terien avulla leikata esimerkiksi tuollaisia ympyröitä. Toki niitä voi leikata myös käsin eli leikkuri ei ole mikään pakollinen hankinta. Mustasin vähän kuvan reunoja leimausmusteella saadakseni lisää kontrastia.
4. Sitten vain ääriviivatarrat peliin. Ne ovat erittäin käteviä ja nopeuttavat menoa, kun kortteja on tehtävänä paljon. Tietenkin tekstin voisi myös kirjoittaa käsin tai leimata. Käytin hopeista Hyvää Joulua tekstiä ja hopeisia lumihiutaleita.

Kaikki tarvikkeet voi ostaa esimerkiksi Sinellistä. Ketun kuvan löytää täältä. Kivoja askarteluhetkiä!!


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...