Thursday, 26 December 2013

Tänä jouluna...

...onpa ollut ihana joulu!! On ollut niin rentouttavaa olla kotona perheen kanssa, syödä, katsoa televisiota ja vain nauttia toistemme seurasta. Täytyy tähän väliin kylläkin sanoa, että joulun ohjelmatarjonta on ollut todella surkeaa! Elokuvat ovat samat vuodesta toiseen ja muutkin ohjelmat ovat olleet vähän niin ja näin. Kylläpä helpotti, kun sain avautua. Ha hah! Jatketaanpa sitten... Aattona olimme siis perinteen mukaisesti Salossa ja näin serkkuani sekä tätiä ja enoani. Söimme yhdessä jouluaterian ja illalla sitten avasimme perheen kesken lahjoja kotona.

Olin varmasti ollut todella kiltti, koska lahjasaalis oli aika mittava. Äitini osaa ostaa aina parhaat lahjat - käytännölliset ja kauniit. Tädiltäni saan aina jotain ihanaa sisustuksellista, niin tänäkin vuonna. Jopa pikkuveljeni yllätti minut ja S:n ostamalla meille upean puisen leikkuulaudan. Muutamia muita lahjoja mainitakseni sain mm. pyykkikorin, DKNY hajuveden, mustat villasukat, korvakorut sekä kuvissakin näkyvät Kastehelmi tuikut - kirkas ja lohenpunainen sekä upeat mustat kynttilät ja niiden kanssa näkyvät tulitikut ja kaunis sydänkoriste. Aivan ihania lahjoja!!

Huomenna onkin sitten työpäivä. Melkein viikon joululoma onkin ladannut akut tehokkaasti ja se onkin varmasti tarpeen sillä voisin uskoa, että huomenna shoppailijoita taas riittää. Alennusmyynnit saavat ihmiset aina vähän hulluiksi vaikka juuri on ostettu joululahjoja vaikka millä mitalla. Katsotaan mitä itselle jää käteen työpäivän päätteeksi. Ja entäs te? Oletteko menossa alennysmyynteihin?!No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...