Thursday, 8 May 2014

Tähtien tuiketta...

Ihanaa! Kotona on taas yksi uusi juttu. Ihan pieni vain, mutta sitäkin ihanampi... Tämä ihana tähtilyhty on synttärilahja tädiltäni. Syntymäpäiväni on huhtikuun lopussa ja tämä juhlisti kuulemma tuota päivää. Nyt minulla on juhlat joka päivä, koska se muistuttaa minua aina siitä. Tädilläni on sama taito kuin äidilläni, aina se tietää mistä tykkään ja mikä sopisi tänne meille.

Uusi lyhty sai, ainakin väliaikaisen, kodin uudelta ruokapöydältä. Sen valkoinen kivinen pinta sopii niin ihanasti yhteen puunvärisen pöydän kanssa. Viikonloppuna onkin edessä reissu Saloon, joten pääsen vihdoin henkilökohtaisestikin viemään kiitokset lahjasta perille. Tämä, kun tuli kotiintoimituksena äitini mukana. :)

Toivon myös, että pääsen piipahtamaan uudistuneeseen Lifestyle Outlettiin. Muutto Salon keskustaan sieltä Halikosta on mielestäni vain hyvä asia ja upea kirpputori kyljessä on pelkkää bonusta. Laittelen tänne sitten vähän kuvia ja fiiliksiä, mikäli pääsen paikalle. Onneksi huomenna on jo perjantai...

Kuvia on valotettu aika rankasti, pahoitteluni siitä. Juuri, kun minun piti ottaa kuvia oli viikon harmain päivä... Lyhty tulee näkymään täällä varmasti myöhemminkin, silloin toivottavasti luonnonvalossa. :)


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...