Monday, 12 May 2014

Vihdoinkin...

"...västäräkistä vähäsen ja pääskysestä ei päivääkään". Niinhän se vanha runo kesän tulosta menee ja minä näin kuulkaas eilen ensimmäisen pääskysen eli se on kesä nyt! :) Vaikka ilma ei tänään olekaan ollut kovin kesäinen, se on kuulemma paranemaan päin ja ainakin puhelimessani oleva sääapplikaatio lupaili jo +20 ensi viikolle. Sitä odotellessa...

Kävimme viikonloppuna Salossa. Pääsin vihdoin käymään uudistuneessa Lifestyle Outletissa, jonka kaverina vanhassa tehdasrakennuksessa on Selected 2nd Hand kirppari. Olipas kiva yhdistelmä (ja ihana rakennus)!! Lifestyle Outletista olen kirjoitellut aikaisemminkin, täällä, mutta kirppari oli ihan uusi tuttavuus. Suosittelen ehdottomasti visiittiä, jos olette siellä päin, vaikka kesämatkalla.
Kikan Kukka ja Lahja oli tupaten täynnä sekä ihmisiä, että upeita kukkia. Suuria ja sitten vielä vähän suurempia hortensiota oli kaikenvärisiä ja asetelmat olivat toinen toistaan kauniimpia. Ehdin vaihtaa muutaman sanan tätini kanssa hulinan keskellä, mutta pian hänen oli mentävä takaisin töihin ja minun kadun toiselle puolelle, Radiokirppikselle.


Hömpöteltyämme aikamme kaupungilla, meidän piti käydä vielä pikaisesti mökillä ja siellähän oli tapahtunut vaikka mitä. Viime vuonna rakennetun verannan lattia oli maalattu ja täältä lähteneet pöytä ja sohva olivat nyt paikallaan. Verannan nurkkaan oli ilmestynyt kulmakaappi, joka oli maalattu valkoiseksi. Maalia oli saanut pintaansa myös vanha puinen jakkara. Kodin1:stä ostettu matto sekä kirpparilta löytyneet uudet lyhdyt sopivat täydellisesti uuden verannan tunnelmaan. Tässä vähän fiiliskuvia. Laitan vähän kokonaisvaltaisempia kuvia sitten, kun pöytä ei ole täynnä kukkia pesuvadeissa ja sohvan kaikki tyynyt on saatu kellarista paikalleen.

Niin vaan se maanantaikin alkaa olla voiton puolella ja illalla tuleekin sitten dramaattinen Good Wife jakso. Jäänkin nyt odottamaan sitä ja ruoan valmistumista... No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...