Monday, 5 May 2014

Kauniita unia...

Minulla tuntuu olevan uusi maanantaiperinne, nimittäin päikkärit. Ha hah! Jotenkin se vaan tuo maanantai imee mehut niin totaalisesti, että töistä kotiin tullessa ensimmäinen asia, jonka haluan tehdä on heittäytyä pitkäkseni sängylle ja jäädä siihen. Nyt olen siis jo levännyt ja huomattavasti virkeämpi, mutta ajatukset makuuhuoneesta ovat edelleen mielessä... Eikä vähiten tämän upean makuuhuoneen takia. Tykkään aloitella uutta viikkoa pienellä kierroksella Ruotsin kiinteistövälitysten sivuilla ja sieltä löytyi tänään tämä houkutteleva ihanuus.

Vaaleaa, pehmeää, ihania tekstuureja... ja tuo valo. Voisinko nukkua täällä tänä yönä? Harmaa seinä lisää utuisuuden tuntua ja tuo pesämäistä tunnelmaa tilaan. Nukkumisen lisäksi tässä makuuhuoneessa on myös mahdollisuus istuskella työpöydän (tai vaikka meikkipöydän) äärellä. Ja katsokaa minkälaisen pöydän äärellä. Aivan ihana!! Tuollainen raakalauta olisi myös upea vaikka keittiön hyllyinä. :) Kyllä, haaveilen keittiön avohyllyistä melkein aina.

Loput kuvat asunnosta löytyvät Alvhemin sivuilta, täältä. Nautiskelkaa! Tämä tyttö alkaa kohta katsomaan Good Wifen kiemuroita. Mukavaa viikon alkua kaikille!


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...