Sunday, 3 August 2014

Sunnuntaita...

Nukuin eilen pitkälle yli puolen päivän, mutta tänään heräilin jo vähän kymmenen jälkeen. :) Tietenkin, tänään minun pitikin herätä vähän aikaisemmin, koska olemme menossa tuttavaperheen pojan konfirmaatiojuhliin. Ja ei niin yllättävästi, kortti on vielä tekemättä. Minun täytyy siis mennä vielä käymään äidin luona ja tehdä kortti, jonka lisäksi olisi ihan kiva laittaa hiukset, valita korut (mekko on jo onneksi valittu) ja aina viimeiseksi jäävä kynsien lakkauskin on vielä tehtävä. Ha hah!

Aikaa on onneksi nyt kuitenkin vielä sen verran jäljellä, että ehdin vihdoin jakaa kanssanne nämä kuvat kodin uusista hankinnoista. Uusi sohva on edelleen kaupassa, mutta sen sijaan ostin vähän uusia tekstiilejä. H&M Homelta tietenkin. Tykästyin tuohon tumman harmaaseen tekstityynyyn heti, kun sen näin. Olisi ollut pari muutakin väriä, mutta tuo sopii meille parhaiten. Sitten on vielä ihana Ruotsin tuliainen, jonka ostin Åhlensin alesta... Lasikupu, jonka alla on korkea jalka esittelee tällä hetkellä pientä Eiffel-tornia. Se on aivan ihana!! Olen niin tyytyväinen, että ostin sen, vaikka lasikuvun kuskaaminen kotiin olikin ehkä vähän hankalaa, mutta ehdottomasti vaivan arvoista!

Nyt lähden kuitenkin suoristamaan tätä tukkaa. Nauttikaa te omasta sunnuntaistanne, mitä sitten teettekin! :)No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...