Vihdoinkin...

...meillä on uusi sohva!!! Olen niin innoissani etten meinaa housuissani pysyä. Ha hah! Olohuone on muuttunut täysin ja näyttää vihdoin siltä, kun sen kuuluukin. Tai siis miltä se on kuvitelmissani näyttänyt jo pitemmän aikaa. Uusi sohva on siis kolmen istuttava Ikean Karlstad, jonka ostin itse asiassa tori.fi:stä. Se oli vain 2kk vanha, joten ajattelin, että säästän vähän rahaa ja ostin sen sieltä valkoisena. Sitten vain Ikeasta irtopäällinen Isunda harmaa sävyssä ja siinä se on! Ja, jos joskus haluan niin nyt minulla on valkoisetkin päälliset. Erinomaista! Kyseisen sohvan ostoa harkitseville tiedoksi, että sohva on ihanan jämäkkä, todella hyvä istua ja tilaakin on riittämiin.


Sohva sai seurakseen valkoiset nojatuolit makuuhuoneesta ja rottinkisen pikkupöydän kellarista. Kuvien ottamisen jälkeen äiti kävi vierailulla ja nyt lattialla on mattokin. Onko nyt parempi, äiti? :) Siitäkin varmasti kuvia myöhemmin. Olen myös niin mielissäni, että vihdoin kaikki ihanat vaaleanharmaat tyynynpäälliset pääsevät käyttöön. Ne eivät vain sopineet edellisen sohvan ja raidallisen maton kanssa, mutta nyt ne ovat kuin kotonaan uuden sohvan ja tuolien seurassa.



Sohvan tulo aiheutti olohuoneessa kaikenlaisia pieniä ja vähän isompiakin muutoksia. Isoin oli ehdottomasti tuon vitriinikaapin siirtäminen. Se on ollut kerran ennenkin tuossa paikassa, kun vanha sohva oli ikkunan alla ja nyt se on päässyt siihen taas. Se on ehdottomasti sille paras paikka, koska se vapauttaa muualle huoneeseen nyt enemmän "ilmaa". Ruokapöydän vieressä ovat nyt sisustustikkaat ja hain myös tuon kukkapylvään kellarista. Siinä päivää paistattelee kesän mökillä viettänyt ja reilusti kasvanut viikuna. Kyllä voivat arkiset asiat, kuten sohva, ihmistä ilahduttaa.

Huomenna onkin sitten jo perjantai. Wohoo! Katsellaan sitten mitä tällä viikolla on muuta tapahtunut...

Comments

Popular Posts