Wednesday, 10 September 2014

Keskiviikon kuulumiset...

Miten voidaan olla jo keskiviikossa? Tuntuu, että olen vain maannut sängyssä koko viikon... Ai niin, niinhän olen melkein tehnytkin. Ei siis ihmekään, että päivät ovat vähän karanneet käsistä. Ystäväni, migreeni, on jälleen vieraillut luonani ja sänky on siis ollut paras paikka oleskella. Senpä vuoksi myös täällä blogin puolella on ollut aika hiljaista. Pahoitteluni!


En siis ole ollut kauhean luovalla tuulella tänäänkään, mutta halusin tulla muistuttelemaan tärkeistä asioista...

  • Huomenna on H&M:n uuden vauvamalliston lanseeraus. Newborn Exlusive on myynnissä vain netistä ja siitä kirjoittelinkin jo aikaisemmin. Tuo kirjoitus löytyy täältä. EDIT: Yritin tänään käydä katsomassa mallistoa netissä, mutta hm.com oli kokonaan pois käytöstä jonkinlaisen päivityksen takia... Myöhemmin, kun se palasi käyttöön, huomasin kuitenkin, että ko. mallistoa ei sieltä löytynyt. Noh, asiakaspalvelusta selvisi, että mallisto tuleekin myyntiin vastoin ennakkoilmoitusta,vasta huomenna perjantaina 12.9. Sitä odotellessa...
  • Helsinki Design Week on käynnissä ja ystäväni vinkkasi tästä upeasta mahdollisuudesta käydä kurkistamassa etukäteen huonekalu- ja sisustusalan tuleviin uutuuksiin! Showroom Walk- tapahtumassa esitellään huonekalu- ja sisustusalan uutuuksia alan ammattilaisille ja edelläkävijöille valmistajien omilla showroomeilla. Lisätietoja kiinnostuneille löytyy täältä.  
  • Viikonloppuna on super mahtava tapahtuma, nimittäin Sisustusbloggareiden kirppis. Sinne aion mennä ehdottomasti. Bloggarit myyvät sekä tavaroita omista kodeistaan, että myös tekemiään juttuja. Siitä löytyy lisää täältä
  • Helsingissä järjestettävät Kädentaito messut lähestyvät myös... Kotimaiset kädentaitajat tarjoavat laadukkaita koriste- ja käyttöesineitä, yksilöllisiä vaatteita ja asusteita aikuisille ja lapsille, sekä paljon muuta. Messuilla voit hankkia myös tarvikkeita ja työvälineitä. Lisätietoja täältä.
Kävin tänään hakemassa uudet tyynynpäälliset sohvan koristetyynyihin. Toivon saavani ne kuviin huomenna, että saataisiin vähän sitä oikeanlaistakin sisältöä tälle blogille. Ha hah! Selvisi myös, että ystäväni oli tilannut melkein samat. Olimme siis molemmat samoilla linjoilla tämän syksyn trendiväristä... Siitä lisää huomenna.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...