Tuesday, 2 September 2014

Uutuus: Newborn Exclusive

Törmäsin tälläiseen suloiseen uutuuteen vähän vahingossa ja olihan tämä pakko jakaa teidänkin kanssa. Vauvoja on lähipiirissäni nyt niin paljon ja lisää vain tulossa, että nyt kaikki uudet ja tulevat äidit huomio!H&M jatkaa työtään kestävän kehityksen ja parempien materiaalien kanssa ja lanseeraa nyt uuden vastasyntyneille tarkoitetun malliston. Newborn Exlusive -mallisto sisältää ihanan pehmeitä vaatteita ja suloisia asusteita, joita tarvitaan vauvan ensimmäisten kuukausien aikana.
Malliston tuotteista 80% on valmistettu luomupuuvillasta, joten bodyt, neuleet ja haalarit ovat erityisen mukavia pienen vauvan ihoa vasten. Värit ovat luonnoläheisiä vaaleita, tai no, onhan siellä vähän vaaleanpunaista ja sinistäkin ja koot ovat 50-74cm.


Sen lisäksi, että mallisto on hyväksi sille omalle pienelle kullanmurulle, H&M on myös varmistanut, että Unicef voi auttaa maailman muita lapsia ja lahjoittaa kymmenen prosenttia jokaisen myydyn tuotteen hinnasta maailmanlaajuiseen rokotusohjelmaan. Tämä on yhden polio rokotteen verran per tuote. Elikkä nyt voi shoppailla hyvällä omalla tunnolla vähän enemmänkin...

Sitten se tärkein tieto: mallisto on myynnissä vain hm.com:ssa eikä tule myyntiin myymälöihin. Lanseerauspäivä on 11. syyskuuta eli kalenterit esille ja merkit sinne. Kuvat löytyivät Googlen kautta.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...