Keväistä tunnelmaa...

Kävin lauantaina Salossa ja Salon reissuihin tuntuu kuuluuvan aina sama kaava - Radiokirppikselle tekemään löytöjä, jonka jälkeen tien toiselle puolelle Kikan Kukkaan ja Lahjaan moikkaamaan tätiäni, joka on siellä töissä ja sitten mamman luo.

Tällä viikolla löytöjen jälkeen menin kukkakauppaan mukanani iso kori pääsiäiskoristeita, joita Taru, kukkiksen omistaja, oli pyytänyt meitä tekemään. Ne saivat tosi hyvän vastaanoton ja toivottavasti ilahduttavat siellä kävijöitä.

Itse ilahduin suuresti kaikista ihanista keväisistä kukista ja koristeista sekä sain myös pari kivaa ideaa pääsiäiseen. Tässä vähän kuvia teillekin - inspiraatioksi tai ihan vaan silmän iloksi.





Suloisissa linnunpöntöissä asui vaaleanpunaisia, keltaisia ja sinisiä pikkulintuja. Ne sopisivat ihanasti esimerkiksi parvekkeelle tai lastenhuoneeseen.


Lähtiessämme saimme äitini kanssa aivan upeat kevätkukat. Minun kimppuni oli (tietenkin) vaaleanpunasävytteinen ja siinä oli valko-vaaleanpunaisia papukaijatulppaaneja, pinkkejä jaloleinikkejä, valkoista sireeniä ja jotain tummia marjoja sekä vaaleanpunainen höyhenkoriste. Äitini kimppu oli vaalean lilan sävyinen ja siinä oli samoja tulppaaneja, lilaa hyasinttia sekä pinkkiä ja violettia freesiaa. Niin kauniit!!!  


Comments

Post a Comment

Popular Posts