Wednesday, 18 February 2015

Aina jotain uutta mielessä...

Kun on kotona koko ajan, ehtii ajatella, unelmoida ja suunnitella kaikenlaista. S aloitti itse asiassa tämän ajatusprosessin, kun hän ilmoitti, että meidän pitäisi hankkia uusi TV-taso. Tällä hetkellä TV on mustan avohyllyn päällä. Hyllyillä on lehtiä ja sisustusesineitä eli ne eivät ole mitenkään sotkuiset, mutta hyllyn alla onkin eri tilanne... Siellä on digiboksi, jatkojohto ja kaikkia muita johtoja, jotka eivät todellakaan sovi pienen ihmisen kotiin. Aika yllättävää, että S ajattelee asiaa jo nyt.

No, tästä ajatuksesta minä olen jo päässyt seinän maalaamiseen, muutaman pienen huonekalun siirtämiseen ja vaikka mihin muihin lopputuloksiin. Ha hah! Aika tyypillistä. Samoin voitte kuvitella, että TV-tason löytäminen on piiiiiitkä prosessi. Olemme olleet kahdesti Ikeassa ja olen roikkunut netissä etsimässä muita vaihtoehtoja. Sen tiedän, että tarvitsemme jotain valkoista, matalaa ja tietenkin säilytystilaa.

Siinä samalla olen katsellut inspiraatiota kiinteistövälitysten sivuilla. Tämä moderni, valoisa tila on täynnä hyviä ideoita. Tykkään tuosta olohuoneen seinästä erityisesti - jotain tuollaista haluaisin TV:n taustalla olevalle seinälle. Ehkä eniten täällä viehättää kuitenkin avara tunnelma, harkitut esineet ovat esillä ja muut piilossa. Se on tämä kevään aika, joka saa minut haluamaan tilaa ympärilleni. Ha hah! Taidankin ruveta karsimaan saman tien... Nauttikaa te sillä aikaa näistä upeista kuvista. Lisää löytyy Fantastic Frankin sivuilta.No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...