Thursday, 5 February 2015

Ikävöin sitä jo...

Tässä vaiheessa raskautta, muutamia viikkoja ennen loppua, naiset ovat yleensä jo ihan valmiita luopumaan vatsastaan. Minä en oikeastaan haluisi... Totta kai haluan vauvan tänne ja mieluummin vähän ennen laskettua aikaa, kuin myöhässä... :) Toisaalta olen nauttinut pyöreästä vatsasta. Se on kuitenkin melko pieni, ainakin verrattuna siihen mitä odotin sen olevan. Olen vihdoin voinut pukeutua tiukkoihin mekkoihin ja ne ovat näyttäneet hyvältä! Talvella vatsa vaan joutuu usein villapaitojen ja toppatakkien alle ja melkein toivoisin, että voisin olla raskaana vielä vaikka kolme lisäkuukautta, jotta saisin pukeutua ihaniin keväisiin mekkoihinkin. No, ehkä viihdytän itseäni kotona pukeutumalla niihin. :)


 Neuvolalääkärin luona tiistaina kaikki meni oikein hienosti. Painoni on noussut koko raskauden aikana vain viisi kiloa ja vatsanikin on melko pieni, joten lääkärin mielestä ei ollut mitään syytä olettaa, että kannan jotain jättivauvaa eli sitä yhtä ylimääräistä ultraakaan ei siis tarvita. Muutenkin olo on ollut oikein hyvä ja vauva jatkaa vilskettään vatsassa eli nyt vain sitten odotellaan... ja odotellaan. :) Ensi viikolla on edessä tutustuminen synnytyssairaalaan ja kotonakin kaikki alkaa olemaan valmista. Eilen oli pyykkipäivä ja pesin kaikki vauvan vaatteet. S ihmetteli mitä puuhasin, mutta selitin sitten, että vaatteet on hyvä pestä, koska eihän sitä tiedä missä kaupan lattialla ne ovat pyörineet. No, toivottavasti eivät ole, mutta eihän sitä koskaan tiedä. Parempi oli vaan pyykätä.

Viirinauhakin on askarreltu, mutta mitään kuvia siitä ei vielä ole. Niitä sitten ensi kerralla.
Huomenna on jo perjantai... Ihanaa!!!

4 comments:

 1. Kaunis kumpu♡ Ihania viimeisiä viikkoja/päiviä! Ja tsemiä itse koitokseen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos!! Odotus on ollut niin ihanaa ja lopussa se paras palkinto sitten odottaa. Kiitos tsempistä, sitäkin varmasti tarvitaan! :)

   Delete
 2. Ihana! Vain viisi kiloa, huh! Mulle tuli 20... Hups! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ha hah! No, tässä viimeisten viikkojen aikana ehtii vielä hyvin pakata vähän lisää. Toivottavasti mun viisi kiloa lähtee yhtä nopeasti, ku ne sun 20. :)

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...