Monday, 2 February 2015

Ensimmäinen päivä...

...äitiyslomalla! Eilen illalla ei tarvinnut mennä heti kymmeneltä nukkumaan, joten ehdin katsoa Beyoncen ja Jay-Z:n Pariisin keikkaa televisiosta. Heti tuli sellainen olo, että jes! Tämähän on kivaa. Tänään sitten, kun heräsin ja yritin katsoa televisiota, josta tuli vain ostos-tv:tä se olo jo melkein haihtui hetkeksi. No, laitoin television kiinni ja aloin "rakentamaan pesää" ja johan alkoi taas olla kivaa. Olohuoneen pikasiivouksen jälkeen, en voinut enää odottaa pidempään ja aloin hääräämään makuuhuoneessa.

Sain vihdoin tyhjennettyä toisen lipaston laatikon. Vielä yksi jäljellä. Ha hah! Miten sitä tavaraa onkin niin paljon?! Ei siis vauvalla, vaan minulla. Taitaa kellarin ovi käydä aika tiuhaan tahtiin tällä viikolla. Siellä on sentään vielä vähän tilaa ja sinne tämä kaikki tavara täytyy saada mahtumaan. Suunnitelmissa on laittaa laatikoihin vauvan pienimpiä vaatteita eli sukkia, pipoja ja muita mitä ei saa roikkumaan vaatekaappiin sekä myös niitä isompia, haalareita jne., jotka eivät myöskään mahdu kaappiin. Täytyy tosin käydä Ikeassa ostamassa niitä lokerikkoja laatikoihin. Myös pinnasängyn reunapehmusteet ja seinähylly pitäisi sieltä kotiuttaa. Täydellistä tekemistä äitiyslomalle!


Sain myös toteutettua Pinterestissä näkemäni idean, jossa vauvan tutit on laitettu esille tuollaiseen kannelliseen purkkiin. No, sen ei pitänyt olla ihan tuollainen nostettava kupu, mutta sekin toimii ja se oli ainoa mitä minulla oli. :) Laitoin sen seuraksi vaaleanpunaisen kynttilän ja äitini tekemän Pirum Parum päärynän. Se on niin hellyyttävä mutrusuineen. Pinnasänkykin on nyt vähän tyhjempi ja odottaa vain pohjan nostamista. Pieni rottinkisänky on vielä petaamatta, mutta ehdin varmasti tehdä sen tässä tulevina viikkoina.

Huomenna onkin vuorossa neuvolalääkäri. Oloni on ollut todella hyvä, mutta mietin vain miten mahtaa olla vauvan voinnin ja ennen kaikkea koon kanssa. Olen yrittänyt syödä terveellisesti, jotta raskausdiabetes ei vaikuttaisi vauvaan, mutta se on silti varmaan ainoa asia, josta olen huolissani tällä hetkellä. Synnytyskään ei pelota, mutta vauvan hyvinvointi kylläkin. Toivon, että saan lähetteen vielä yhteen ultraan, jossa asiaa voitaisiin tarkemmin selvitellä. Katsotaan mitä siellä sanotaan...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...