Punaisen maton pukuloistoa...

Kuinka moni oli hereillä viime yönä, kun Yle Teema lähetti melkein kaksi tuntia pukuloistoa Oscareiden punaiselta matolta? Varmaan kauhean moni ei voinut, mutta äippärillä olijalle se oli mahdollista, joten kello soi 1.55 ja asetuin sohvalle katsomaan mitä tähdillä oli päällään tuona elokuva-alan tärkeimpänä iltana. Pidempään blogia lukeneet tietävät minkälainen gaala-addikti olen ja tykkään katsoa niitä nimenomaan pukujen takia. Voittajilla ei minulle ole niinkään väliä (tosin olisin toivonut Keira Knightleyn voittavan parhaan sivuosan Oscarin), mutta puvuilla sen sijaan on.

Tänään olenkin sitten kahlannut läpi kuvia, kuvia ja vähän lisää kuvia gaalasta ja valikoinut omia suosikkejani. Vaaleansävyiset puvut olivat valttia eilen ja niitä löytyy omistakin suosikeista aika monta. Niiden rinnalle pääsivät myös minun listallani Sienna Millerin yönsininen Oscar De La Renta puku sekä Scarlett Johanssonin upea smaragdinvihreä Atelier Versacen puku. Tässä ovat siis minun suosikkini:

LUPITA NYONG'O - CALVIN KLEIN COLLECTION
Viime vuoden kuningatar Lupita oli valinnut tänä vuonna upean helmikirjaillun CK:n puvun, jonka kirjailuun oli käytetty yli 6000 helmeä. Voitte vain kuvitella mitä tuollainen puku painaa... Lupita kuitenkin sanoi sen olevan ihan mukava päällä, joten mikäs siinä sitten. Valkoinen väri sopi täydellisesti näyttelijälle, jonka juuret ovat meksikolais-kenialaiset. Upeat korvakorut ja sädehtivä hymy olivat ainoat asusteet joita tässä kokonaisuudessa tarvittiin.


SIENNA MILLER - OSCAR DE LA RENTA
Siennan upea yönsininen De La Renta puku on syksyn 2015 mallistosta ja oli esitelty catwalkilla vain muutamia päiviä aikaisemmin. Kokonaisuus oli asustettu kauniisti timanttikorvakoruilla sekä mustalla satiinisella clutch laukulla. Vaikka Siennalla onkin lyhyt polkkatukka, se oli laitettu taitavasti kiinni ja lisäsi juhlavuuden tuntua.


JENNIFER LOPEZ - ELIE SAAB COUTURE
Jenniferin upea, upea, upea puuterinsävyinen Elie Saab puku oli yksi illan näyttävimmistä, mutta aiheutti kantajalleen myös ongelmia. Jennifer meinasikin kompastua helmaan kävellessään jakamaan palkintoa, ironista kyllä, parhaasta puvustuksesta. Luonnollinen meikki ja poninhäntä sopivat tähdelle loistavasti. Puvun seuraksi oli valittu Salvatore Ferragamon clutch laukku.


JENNIFER ANISTON - ATELIER VERSACE
Jennifer Aniston valitsi varman päälle ja Versacen puku olikin melko samanlainen kuin naisen päällä useissa muissakin gaaloissa nähdyt asut. Mikäs siinä, jos tietää oman tyylinsä niin ainakin onnistuu varmasti. Tähden tavaramerkki eli upeat hunajanväriset hiukset olivat "huolimattomasti" auki ja asusteetkin olivat minimalistiset.


GWYNETH PALTROW - RALPH & RUSSO COUTURE
Tämä, jossain jo kritisoitukin puku, oli mielestäni kaunis ja istui Gwynethille todella hyvin. Haalea vaaleanpunainen sävy sopi loistavasti vaaleiden hiusten kanssa ja timanttejakin löytyi usein miljoonien arvosta. 55,9 karaatin sormus yksinään oli kolmen miljoonan dollarin arvoinen ja sen seurana oli vielä 425 000 dollarin arvoiset korvakorut. Kimalluksen takana oli, ainakin itselleni tuntematon, Anna Hu Haute Joaillerie.


SCARLETT JOHANSSON - ATELIER VERSACE
Upeasti leikattu Versacen puku istui Scarlettille kuin hanska. Nykyään erittäin lyhyttä hiusmallia pitävä näyttelijä oli sliipannut hiukset taakse, jotta näyttävät korut pääsisivät paremmin esille. Ehkä ilmankin tuota kaulakorua olisi pärjätty, mutta ei se mielestäni mikään kamala ole. Suurin kohu syntyi kuitenkin Scarlettin jäisestä ilmeestä, kun John Travolta tuli häntä punaisella matolla tervehtimään. Erittäin epämukavan näköinen tapaaminen...


KERRY WASHINGTON - MIU MIU
Aina yhtä elegantti Kerry Washington luotti suosikkimerkkiinsä Miu Miuhun ja puku näyttikin upealta hänen tummaa ihoaan vasten. Hopeinen laatikkomallinen laukku ja pitkät korvakorut toivat vähän lisäkimallusta kokonaisuuteen ja korostivat korsettimaisen yläosan kimaltavia kirjailuja.


KEIRA KNIGHTLEY - VALENTINO
Keira puki vauvavatsansa tähän upeaan käsintehtyyn Valentinon kirjailtuun pukuun, jonka tekemiseen oli mennyt uskomattomalta kuulostava määrä eli 3000 työtuntia!! Muissakin tämän vuoden gaaloissa samankaltaista pukulinjaa noudattanut Keira ei mitenkään korostanut vauvavatsaansa, mutta sivukuvassa sen kyllä näkee. Herkkä hiuspanta ja romanttiset laineet sopivat kokonaisuuteen täydellisesti.


Mikäli olette katsomassa gaalaa tänä iltana (Yle Teema klo 19 alkaen) kannattaa pitää silmällä myös esimerkiksi Rosamund Piken punaista Givenchy Haute Couture by Riccardo Tisci pukua, Felicity Jonesin hopeanhohtavaa Alexander McQueen luomusta, Jessica Chastainin tummansinistä Givenchyn pukua sekä myös Zoe Saldanan upeaa nudenväristä Versacen pukua. Olisi kiva kuulla ketkä olivat teidän suosikkejanne, joten jättäkää kommentteja, jos aihe kiinnostaa.

Comments

  1. Siis niin kauniita pukuja ja ihmisiä!! Näistä mun sydämen vei Gwyneth, omg miten täydellinen kokonaisuus!! ❤️
    xx J
    Ps. Miss you mama!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Todellakin! Aina ihan vuoden kohokohta toi Oscar ilta. Toinen kohokohtakin lähestyy ja odottelen sitä vaan ihan kotosalla. Siksi en oo tullut käymäänkään. Nähdään siis ehkä vasta sitten, kun baby on jo maailmassa. Yritetään jaksaa siihen asti, vaikka ikävä onkin kyllä kova. <3

      Delete

Post a Comment

Popular Posts