Habitaren helmiä...

Tänään alkoivat Habitare messut. Tai no nehän alkoivat eilen, mutta tänään ne olivat ensimmäistä päivää auki ihan meille tavallisille sisustajille ja sisustuksen ystäville. Ihanalla kaverillani oli vapaaliput, joten pääsimme heti ihailemaan sesongin uutuuksia. Ja niitähän riitti... Vaikka suuri osa olikin modernia ja uutta, löytyi joukosta myös vanhan ja rustiikkisen tyylin ystäville kiinnostaviakin kohteita. 

Sisustuslehdet olivat lähes kaikki edustettuina - Maalaisunelma, Toivekoti ja Puutarha, Talo ja Koti sekä monta muuta. Liikkeistä löytyi mm. Loviisan Aitta, Amanda B sekä Mosa Interiors, joka tarjosikin mielestäni iltapäivän parhaan annin. Mosa oli edustettuna kolmella eri osastolla ja sen valikoimista löytyi mm. pyöreitä röyhelöisiä tyynyliinoja, monenlaisia kynttilänjalkoja ja tuikkukuppeja, joulukoristeita sekä upeita joulutähtiä, joista kuva alla. Tähdet ovat Watt&Veken mallistosta. Lisää osoitteessa http://www.wattveke.se/. Itse ostin kuvan keskellä näkyvän ison punavalkoisen tähden, joka oli messutarjouksessa ja maksoi vain 6,20€! Ja myös vähän pienemmän hopeisilla kiekuroilla kuvioidun valkoisen tähden.  


Tämä upea lamppu, kuvassa alla, oli erään lamppukaupan valikoimassa. Se on peltinen ja sitä on myös valkoisena, valkoisesta näkyykin pieni kulma kuvassa. Olen nähnyt niitä myös mm. Herttoniemessä sijaitsevassa Aada Sisustuksessa. Myös Lennolin tekstiilejä oli messuilla ja nekin olivat aivan ihania. Suosikkini oli tietysti sellainen pellavansävyinen jossa on kirjoitusta. Näin myös aivan ihanan kirjan - Sibella Courtin Etcetera oli täynnä toinen toistaan kauniimpia kuvia ja on aivan varmasti pian kirjahyllyssäni. En raaskinut ostaa sitä messuilta, koska löydän netistä kirjoja usein halvemmalla, mutta niin ihana se oli, että aivan pakko se on hankkia.

Paljon muutakin messuilla oli, mutta eniten nautin kaikista pienistä ideoista joita osastoilta pystyi poimimaan esillepanoja katsellessa. Erityisesti Mosa Interiors, Amanda B sekä myös Eurokangas olivat laittaneet tuotteensa todella kauniisti ja inspiroivasti esille.


Viikonloppuna olenkin sitten menossa vähän pienempimuotoisille, mutta varmasti ihan yhtä ihanille messuille Masalaan. Siellä on launtaina Leimailutaivaan ja Helmiplaneetan yhteismessut eli paljon kaikkea mielenkiintoista ja varmasti myös hyödyllistä tietoa on luvassa. Toivon, että löydän lisää helmiä ja kristalleja sekä muista koruntekovälineitä, että voin jatkaa uutta koruntekoprojektiani. Näytin tänään korujani messuilla mukana olleelle kaverilleni, joka oli varma, että kaupaksi menisivät, jos niitä saisi nyt vaan äkkiä jonnekin myyntiin. Sehän se... Myyntiin pitäisi saada, mutta minne. Onko kellään kokemuksia etsy.com:ista? Tai tietääkö samantyyppistä nettisivustoa? Kaikkia vinkkejä otetaan ilolla vastaan.  

Comments

Popular Posts