Ikkunaostoksilla...

Aina ei tarvitse lähteä kaupungin hulinaan tehdäkseen ihania löytöjä. Netissä shoppailu yleistyy ja helpottuu koko ajan ja netistä voikin usein löytää tavaroita joita ei kaupasta edes saa. Persoonallisia ja edullisia löytöjä on tarjolla, kun vain osaa etsiä...

Omiin suosikkeihini kuuluvat seuraavat nettiputiikit, joista varmasti löytää jotain pientä, ja joskus suurempaakin, kivaa itselle, oman kotiin tai vaikka lahjaksi. 

http://www.countrybymail.fi/
Paketin päälle tulevat etiketit 6 kpl 9,20€
Country by Mail nettiputiikista
Aivan ihana maalaisromanttinen nettiputiikki, joka myy vähän harvinaisempiakin juttuja esim. vanhoja ranskalaisia kirjeitä. Tilaus vaan menemään ja parin päivän päästä saapuu paketillinen ihanuuksia. Suosittelen!

http://www.tori.fi/
Tori.fi on samantyyppinen kuin Huuto.net, mutta "huutamisen" sijaan voit ostaa tuotteen heti, kenenkään kanssa siitä kilpailematta. Kaikkea maan ja taivaan väliltä, mutta ennen kaikkea suuri valikoima huonekaluja ja sisustusjuttuja.

www.marksandspencer.com/
Englantilainen tavaratalo, kuin suomalainen Stockmann tai Sokos. Valikoimasta löytyy mm. ihania valokuva kehyksiä sekä aivan upeita pussilakanasettejä ja paketit toimitetaan myös Suomeen.

www.helmientalo.fi/
"Koruntekijöiden aarreaitta" ja uusi tuttavuus minulle. Ostin tuotteita Kädentaito messuilta sekä Helmitaivas messuilta ja sitten löysin heidät vielä netistä. Halvat hinnat ja nopea toimitus sekä laaja valikoima tekivät minusta kanta-asiakkaan kerta heitolla.

http://www.omakoru.net/
Toinen nettikauppa koruilijoille. Täältä löytyy mm. upeita lukkoja ja hinnat ovat kohdallaan täälläkin.





http://www.kruununjalokivi.com/
Askartelijoiden paratiisi. Täältä löytyy kaikkea.  Kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa! Varoitus! Tyhjin käsin on vaikea poistua...

http://www.bookdepository.co.uk/
Netin paras kirjakauppa http://www.amazon.co.uk/ :n ohella, mutta tällä kaupalla on ilmainen toimitus Suomeen. Olen tilannut täältä itsekin ja voin suositella!  

Hauskaa shoppailua!

Comments

Popular Posts