Korujen säihkettä

Ja nyt aion ruveta tekemään koruja. Ha hah! Taas on löytynyt uusi ja kiinnostava tekeminen, jota haluan kokeilla. Olin Kädentaito messuilla Helsingin Wanhassa Satamassa sunnuntaina ja mukaan tarttui paljon ihania koruntekotarvikkeita - helmiä, kristalleja, hopeisia palloja jne. Ja sittenhän sunnuntai-iltana piti heti kokeilla, että mitäs kaikkea sitä nyt osaisikaan tehdä. Tein viisi rannekorua ja alla näkyy työn tuloksia.

Tässä käytin harmaita kristalleja, hopeisia siemenhelmiä ja hopeisia palloja 


Tässä hopeiseen ketjuun on vain lisätty hopeinen sydän riipus ja iso makeanveden helmi.


Tässä on käytetty harmaita helmiä, päissä on hopeiset "hatut" ja keskellä hopeinen pallo.

Makeanveden helmistä, tavallisista valkoisista helmistä ja hopeisista siemenhelmistä syntyi tälläinen koru.


Ja viimeisenä oma suosikkini, jossa on hopeisia siemenhelmiä, harmaita kristalleja, harmaita helmiä ja hopeisia hattuja.














Kotonakin olen ehtinyt puuhailla kaikkea pientä kivaa. Lauta, jonka päällä korut on kuvattu tulee seinälle ihan sellaisenaan, hyllyksi. Pitää vain ostaa hyllynkannattimet ja valita paikka. Lautoja on onneksi kaksi eli saan kaksi upeaa hyllyä. Tällä hetkellä ne ovat menossa kirjoituspöydän päälle sekä olohuoneen seinälle. Mutta mieleni voi muuttua vielä kymmenen kertaa ennen kuin saan kannattimet ostettua eli laitan kuvat sitten, kun ne ovat oikeasti seinällä. Unelmoin avohyllyistä keittiössä, mutta vuokra-asunnossa on turha moisesta unelmoida, koska sellaisia ei ole laitettu eli toteutan nämä nyt vähän pienemmällä mittapuulla. Toivottavasti se riittää... ainakin vähäksi aikaa.

Comments

  1. vau mitä koruja! voi kunpa itsekin ehtisi ja jaksaisi työstää noita omia askarteluvarastoja...
    sen verran pinnistin että just näpräsin synttärikortin ja käytin muottina sitä peura-korua. tuli kyllä kiva :-)

    by the way, mä olen ratkaissut avohyllyjen kaipuuni vuokratalossa nappaamalla kaappien ovet pois. ei toki ole yhtä hienot kuin avohyllyjen pitäisi, mut paremman puutteessa toimii niinkin :-) otan huomenna kameran mukaan ja näytän kuvia!

    kauniita unosia, Elisa.

    -jii.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts