Käytännöllinen vs. kaunis

Viime viikonloppu oli mahtava! Lauantaina olivat ne messut Masalan urheiluhallissa - korumessut ja leimailumessut samassa paikassa. Meinasi mennä pää pyörälle, kun ei tiennyt minne olisi katsonut seuraavaksi. Sinne upposi pitkä penni, mutta sain kaikkea ihanaa ja tarpeellista. Ostin paljon helmiä ja kristalleja korujen tekoa varten ja heti sunnuntai iltana ystäväni tuli tyttärineen niitä äitini luo tekemään. Tuloksena oli monta rannekorua, jokunen kaulakorukin ja yksi, jos toinenkin hyvä idea...
Ja nyt olen löytänyt niille myyntipaikankin. Varasimme ystäväni ja äitini kanssa pöydän Myyrmäen kirppikseltä 22.10 ja aiomme pistää pystyyn pienen koruputiikin. Varmasti mukaan eksyy myös muutama kortti ja muita leimailuja sekä jotain tarpeettomiksi käyneitä sisustusesineitä, mutta idea lähti korujen myynnistä. Tulkaa ihmeessä ostoksille, jos ehditte.

Kaikki ylläolevat tuotteet ovat myynnissä täällä
http://www.sisustajantaivas.fi/

Sunnuntaina vuorossa oli Sisustajan Taivaan syysmarkkinat. Menimme paikalle jo hyvissä ajoin ja kyllä kannatti, koska paikalla oli jo muitakin innokkaita sisustajia, kun me sinne saavuimme. Mukaan tarttui kaikkea pientä - vanha puulaatikko, kauniita valkoisia servettejä mustalla printillä, pieni Madonna patsas sekä kaunis rukoustaulu. Itse kaupassa oli kaikkea kaunista kynttilöistä, ruukkuihin ja Lontoossa asuneena tykkäsin myös Daily Telegraph sanomalehden logolla printatuista pellavatyynyistä. Myös Vågan koruissa riitti ihailemista ja hyviä vinkkejäkin tarttui mukaan. Ja vilahtipa kaupan valikoimassa muutama joulupallokin. Köyhänhopeaisia tietenkin.

Viimeiseksi taidan selittää hieman tuota otsikkoa... Tai no, luulenpa, että alla oleva kuva, pöydälläni olevat kynttilät lasikuvun alla, selittää sen paremmin puolestani. Lisäsin niiden seuraksi Habitare messuilta ostamiani kiviä joissa on erilaisia sanoja - happy, laughter, hugs jne. sekä muutaman simpukan. Ovathan ne simpukat vähän kesäisiä, mutta jotenkin sopivat asetelmaan niin ajattelin jatkaa kesää vielä hetken. Vieressä ovat Mosa Interiorsin osastolta ostamani, vähän paremmin syksyyn sopivat, kynttilälyhdyt, jotka ovat aivan upeat iltahämärässä.  




Huomenna onkin taas aika vähän leimailla. Menemme Sinellin järjestämälle leimailukurssille päivällä ja illalla pitääkin sitten varmaan kokeilla kaikkea opittua. Ja sunnuntaina vuorossa onkin Myyrmäen kirppis. Mitäköhän kaikkea sieltä löytyy...

Comments

Popular Posts