Syksyn sävyjä...

Syksyllä, aivan kuten keväälläkin, luonto on mielestäni kauneimmillaan. Puiden lehdet värjäytyvät keltaisiksi, punaisiksi ja yrittävätpä jotkut pysyä vihreinäkin, vielä hetken kauemmin.

Viime sunnuntai oli upea syyspäivä - aurinkoinen ja vielä melko lämmin. Kävin läheisessä metsässä etsimässä jotain syksyistä kotini sisustukseen ja löysinkin vaikka mitä. Upeita kuivuneita oksia, jotka valkoisen spray maalin avulla saivat huurteisen näköisen pinnan ja näyttävät yhtä kauniilta nyt kuin joulun alla, kun niihin voi laittaa pienen valosarjan tai ripustaa pari köyhänhopeista joulukoristetta. Halusin myös ehdottomasti sammalta, josta teinkin pienen asetelman matalaan lasimaljaan. Mukaan laitoin pari kynttilälyhtyä ja jo alkusyksystä keräämiäni käpyjä.


Ja tänään töiden jälkeen mukaan tarttui vielä upeissa syksyn väreissä hehkuva tyynyliina, jonka löysin H&M Home myymälän alesta viidellä eurolla. Otinkin niitä sitten heti miten kaksin kappalein. Ne muuttivat heti olohuoneen ilmettä, kun laitoin ne sohvan päälle. Ja niiden tumma pohjaväri onkin melko lähellä sohvani uutta väriä... Kangas olisi tarkoitus ostaa ensi viikolla ja sitten alkaa ommella. Äidin avustuksella, tietenkin. Muuten vaaleaan kotiini tumma sohva tuokin mukavaa kontrastia. Ja nyt siihen on sopivat tyynytkin. Mikäs sen parempaa.

Löytyisiköhän Myyrmäen kirpparilta huomenna vielä jotain kivaa...

Hauskaa ja syyspuuhien siivittämää viikonloppua kaikille!

Comments

Popular Posts