Viikonlopun iloja...

Olen aivan hurahtanut leimailuun! En voi kuvitella mitään mukavampaa, ja ennen kaikkea palkitsevampaa, kuin istua keittiön pöydän ääreen ja alkaa sommitella erilaisia leimoja - kirjaimia, postikortin osia, perhosia, kattokruunuja, lamppuja jne. kauniille paperille ja lopuksi lisätä erilaisia kuvia. Erityisesti netistä helposti löytyvät vintage kuvat ovat aivan ihania! Ja pian voikin jo ihailla toinen toistaan hurmaavimpia kortteja, paperilappusia ja viestejä.

Näistä leimailuni tuloksista ja sisustuslehdistä keräämistäni kuvista tulee myös muodostumaan kirjoituspöytäni lasilevyn alle tuleva kollaasi. Alla kuvia, jotka ovat tällä hetkellä pääsemässä lasin alle.  


Tätini, joka on töissä Kikan Kukka ja Lahja liikkeessä Salossa, lähetti minulle näin ihania lasihelmikoristeisia tähtiä. Kyseinen kukkakauppa onkin ehdottomasti matkan arvoinen, sillä kukkien lisäksi siellä on paljon pientä lahjatavaraa ja usein myös ihania vanhoja huonekaluja. Ne tulevat varmasti olemaan myynnissä useissa eri sisustusliikkeissä ja nettikaupoissa tänä syksynä. Minä sain nämä ennen kuin menivät edes myyntiin ja voin ehdottomasti suositella. Ne ovat todella kauniita ja monikäyttöisiä.  


Liityin eilen WSOY:n Tyyli ja Koti kirjakerhoon. http://tyylijakoti.fi/tk/ Ja löysin heti aivan ihania kirjoja, jotka naapurini, parhaan ystäväni äiti ja WSOY:n työntekijä toi tänään kotiovelleni. Tilasin Skräppäyksen Käsikirjan (Louise Riddell) ja äitini, ja ehkä vähän minäkin, tahtoi välttämättä Pitsikirjan (Rinna Saramäki, Riina Honkimäki ja Emmi Jormalainen). Näiden parissa viikonloppu vierähtääkin mukavasti. 
Sunnuntaina täytyy tosin myös ehtiä Helsingin Wanhaan Satamaan Kädentaitomessuille.  


Hauskaa ja ihanan tekemisen täyteistä viikonloppua!!

Comments

Popular Posts