DIY - decorate your calendar/diary

Lomalla on kyllä kiva olla, kun on aikaa tehdä kaikenlaista pientä puuhailua mihin ei normaalissa arjessa aina jää aikaa. Maanantaina nautin auringonpaisteesta tuolla talon päädyssä, kun hioin yhtä hyllykköä. Eilen sitten maalasin sen ja tänään se pääsi paikalleen olohuoneeseen. Siitä tuli TV taso ja oikein hyvä sellainen. Laitan siitä kuvia pian.

Koska muutin viime vuonna Suomeen kesällä ostin kalenterinikin silloin. Siihen aikaanhan ei kaupoissa ole paljon muuta kuin niitä koululaiskalentereita eli nyt se päättyi heinäkuussa ja jouduin, tai pikemminkin sain, ostaa uuden. Ajattelin olla järkevä ja ostin ihan vain yksinkertaisen mustan kalenterin. Kotiin päästyäni se kuitenkin vaikutti jotenkin niin... tylsältä, että päätin tuunata sitä vähän. ;)

Joten otin esille Teippitarhasta tilaamani washi teipit ja teippailin vähän tehosteraitoja kanteen. Olin erityisen tyytyväinen tilaamaani viikonpäiväteippiin, joka toimi tässä tapauksessa erittäin hyvin.


Tietenkin mieleni tekee nyt koristella teipeillä vähän kaikkea eli näitä postauksia saattaa olla tulossa lisääkin. Ha hah! Tosin, ihan ensin mieleni tekee tilata lisää teippejä. Onko teillä niitä?? Minulla on VAIN kolme rullaa. Nuo kaksi kuvissa sekä mustavalkoinen aakkosteippi. Haluaisin niin monta muutakin. Ja mielestäni Teippitarha on ehdottomasti paras paikka näiden ostoon. Iso valikoima, hyvät hinnat ja nopea toimitus!

Tässä vielä muutama kuva uusimman Maalaisunelma lehden jutusta kotitoimiston sisustuksesta ja isossa osassahan olivat nuo washiteipit sielläkin.


Huomenna suuntaankin sitten mökille valvomaan vierasmökin pystytystä. Mökin toimittaja oli valitettavasti erittäin myöhässä toimituksensa kanssa, joten laittoivat pystytyksen kaupan päälle. :)Joten menen mökille isäni kanssa torstaiksi ja perjantaiksi pitämään järjestystä yllä. Ha hah! Ja mikä parasta huomenna on Salon iltatori, joten pääsen vielä sinnekin, kun kerran olemme siellä suunnalla.

Ehkä enemmän kuin valvomaan, olen kuitenkin menossa maalaamaan vitriinikaappini osia. Vielä on kaksi ovea sekä kaksi hyllyä maalaamatta. Sitten ovatkin kaikki osat maalattu ja edessä on kokoaminen. Teen sen täällä kotona. Ainoa ongelma on sitten, että mihinköhän se valmis kaappi mahtuu... Olin suunnitellut sitä tuonne olohuoneeseen uuden mustan hyllykön viereen, mutta hups, eihän siinä olekaan ihan niin paljon tilaa eli täytynee keksiä jotain muuta. No, katsellaan sitä sitten.

Hauskaa viikon jatkoa! Voiton puolella ollaan...

Comments

Popular Posts