Tämän päivän muutoskohde on...

Ajattelin juuri yksi päivä kuinka kotini on muuttunut siitä, kun muutin tänne, vain vähän yli vuosi sitten. Ja sitten näin Essin blogissa jutun hänen kotinsa muuttumisesta ja se inspiroi minuakin katselemaan ja jakamaan näitä kuvia...
 
Muutin tänne suoraan Lontoosta seitsemän siellä vietetyn vuoden jälkeen enkä omistanut mitään muuta kuin sinä keväänä 30-vuotis syntymäpäivälahjaksi saamani vitriinikaapin ja astioita. Onneksi äitini oli niin onnellinen tulostani, että oli jo (varmaan vuosia) keräillyt sopivia huonekaluja. 
 
Sitten tavaroita alkoikin kertyä... Ja nyt niitä on jo (melkein) liikaa. Täytynee alkaa harkita jonkinasteista kierrätystä, että rakenteilla oleva vitriinikaappini tänne joskus mahtuu. Ha hah! Melkein kaikki huonekalut on ostettu käytettyinä. Vain Ikeasta ostetut keittiön musta Norden apupöytä ja makuuhuoneen valkoinen Hemnes lipasto ovat uusia. Olen siitä itse asiassa todella ylpeä, koska voin ajatella toimivani luontoystävällisesti joka kerta, kun ostan jotain "uutta" vanhaa. Eikö se niin mene?!
 
Katsotaanko jo miltä täällä näytti... Ennen kuvat ovat heinä-syyskuulta 2011 ja jälkeen kuvat heinäkuulta 2012.  
 

Olohuoneen sohva oli ensin beige kunnes ihana äitini verhoili sen tummanharmaalla Ikean kankaalla. Tässä kuvassa ja erityisesti seuraavassa kuvassa näkyy kuinka maalaisromanttinen tyylini oli muuttaessani. Nyt se on saanut todella paljon vaikutteita teollisesta ja ehkä hieman modernimmasta tyylistä. Suurena inspiraation lähteenä ovat olleet lukemani blogit sekä Pinterest.


Keittiötäni on todella vaikea kuvata, eikä sitä usein kuvissa näykään. Halusin kuitenkin laittaa tämänkin kuvan tänne, koska kontrasti on aikamoinen.


Makuuhuoneeni on saanut eniten höykytystä. Huonekalujen järjestys on ollut vaikka minkälainen ja sänky aina eripäin. Tämän hetkinen on ehdoton suosikkini ja jättää eniten tilaa huoneelle, kun sänky on kiinni ikkunassa. Kyllä kannattaa vaihtaa, että löytää oikean ratkaisun. :)


Siinähän sitä muutosta sitten olikin. Katsellaan taas huomenna mitä viikon suosikeista löytyy. Nyt lähden katsomaan mitä tuolta jääkaapista löytyisi.
Ihanaa huomenna on jo perjantai...

Comments

Popular Posts