Joulukalenteri

No niin, on joulukuun kahdestoista päivä eli ollaan kuun puolessa välissä jouluaattoon nähden. Taas saa avata uuden luukun.
Mitäs sieltä löytyy?!
 
JOULUKORISTE
 
Itsetehty
 

 Tähdet tuntuvat olevan tämän joulun suuri suosikki ja ajattelinkin nyt jakaa oman tähtiohjeeni. Tein näitä tähtiä jo viime vuonna ja nyt tein muutaman lisää. Kyseessä on siis servetillä ja decoupage liimalakalla päällystetty styroksitähti. Näitä voi käyttää koristeina kuusessa, oksilla, paketeissa tai missä vain haluaa.
 
 
Tarvitaan siis...
- styroksitähtiä (Sinelli)
- kauniita servettejä (kuvissa Jeanne D'Arc Livingin teksti servettejä)
- decoupage liimalakkaa (Sinelli/Tiimari)
- sivellin
- nauhaa
- neula
 
 
Tekeminen on helppoa. Tarvitset servetin ylimmän kerroksen, joka revitään palasiksi. Kannattaa repiä isompia paloja, mutta myös muutamia pieniä, joilla voi peittää paljaita kohtia. Sitten vaan tippa liimaa tähdelle, revitty pala päälle ja toinen tippa palan päälle. Levitä liima tasaisesti siveltimellä niin, että koko pala peittyy liiman alle. Sen jälkeen vaan lisätään paloja ja liimaa kunnes koko tähti on päällystetty.
 
Viimeisenä voit halutessasi lisätä nauhan. Se on helpoin kiinnittää painamalla neula rusetin läpi tähteen. Jos tarvitset lisäohjeita tai lisäinspiraatiota, klikkaa blogini vanhoihin postauksiin decoupagen saloista.
 
Valkoista ja nähtävästi erittäin lumista viikon jatkoa!
 
 

Comments

Post a Comment

Popular Posts