Jouluostoksilla... Mosa Interiors

Tämän joulun shoppailut ovat jatkuneet ja tällä kertaa auto on kurvattu Helsingin Tapanilaan ja iki-ihanaan Mosa Interiorsiin. Täältä ei vaan voi lähteä tyhjin käsin ja tälläkin kertaa vaikka mitä löytyi, tosin enimmäkseen omaan lahjapakettiin. Tänä vuonna joulun tunnelma ja valikoima oli hyvin luonnon läheinen ja rustiikkinen. Tietenkin mukaan mahtui myös kimallusta ja värejä, mutta jotenkin kiinnitin erityisesti huomiota käpyihin, oksiin, saveen ja joulun väreihin. Tämä kuva ehkä kertoo enemmän kuin tuhat sanaani voivat...


Mosa on kuitenkin myös paljon muuta ja erityisesti ihastuin kauniisiin kynttilänjalkoihin joita oli hopeisia, mustia, harmaita ja valkoisia sekä mustiin lyhtyihin, joita oli kaiken muotoisia, mutta kaikki yhtä kauniita. Mosasta löytyy myös todella kattava valikoima ihania elintarvikkeita, jotka ovat helppoja lahjoja joulun kyläilyjä silmällä pitäen. Myös korut ovat todella kauniita täällä ja jouduinkin käyttämään kaiken tahdonvoimani etten ostanut mitään. Yritän siis olla ostamatta koruja, koska teen niitä niin paljon itse.

Omaan ostoskoriini päätyi kuitenkin lasisia pieniä palloja (joista pudotin yhden, eikä se hajonnut eli kestäviä ovat!), musta kalenterikynttilä (jee, vihdoin sain sellaisen) ja metallinen havunoksakoristeen. Tässä vielä vähän lisää kuvia reissulta.

 

 
Viimeiseksi pisteytän kohteen kuten aina ennenkin. Mennään ihan ikiomalla asteikolla 1-5, jossa 1= blääh ja 5=aivan super ihanaa:

Tunnelma 4
Esillepano 3
Lahjaideat 5
Hinta taso 3
 
Kannattaa ehdottomasti piipahtaa, jos asuu pääkaupunkiseudulla. Glögitarjoilukin löytyi, siitä myös plussaa. Vielä olisi toiveissa ehtiä ennen joulua Tuomarinkylän Country Whiteen, Leppävaaran Cafe Latte Spiritiin ja muutamaan Helsingin kohteeseen. Niistä lisää heti, kun pääsen paikan päälle...


Comments

Popular Posts